|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום אני ביום האוהב עליי בחיטוב יום העמסת הפחמימות אז תשמעו מה אכלתי היום אחרי אימון שייק חלבון עם שלוש בננות אחרי חצי שעה חזרתי הבייתה שתי תפוחים שתי תפוזים ארבע לחם מלא ואחרי שהוא נגמר עברתי לעשר לחם קל ועשר פרכיות אורז עם מאה גרם חזה עוף מה אומרים מכובד? יאללה שכל אחד יחלוק פה איזה ארוחה גדולה שהייתה לו בזמן האחרון או איזה ציט עצבני לכל האנשים בחיטוב ראו הוזהרתם לא לייכנס יאללה שוטו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אני בחיטוב והיום עשיתי צ'יט. אכלתי מסטיק.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח..עכשיו דפקתי פרוסה עם שוקולד מרגיש מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני רואה שאן לי פה מתחרים :carry86w: בונה זה לא מצחיק נראה לי שברתי שיא גינס בסיבים תזונתיים ליום אחד אני עוד שנייה מתפוצץ ולחשוב שמחר אני חוזר לאכול בכל ארוחה בנס שתי פרכיות עצוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר דופקים ארוחה, למה לא איזה סטייק טוב? למה להתבאס על פרחיות ולחם קל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
סטייק = חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם ילד !!! באמא שלי !!!
אני מזמין 2 מגשים של פיצה !!!!! או 2 בגטים אם שוארמה או 10 פיתות אם חומס ושמן זית וחריף
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() 2 פיצות משפחתיות מדומינו'ס עם תוספות בשריות + לחם שום ... :ninja: לפני חודש וחצי בערך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני לא עושה את זה כ"ציט" אבל בתקופה שהייתי אוכל כמו בהמה שאני לא יודע למה זה בדיוק תרם לי ואם זה תרם לי לגוף משהו חוץ מהרבה מאוד שומן (למרות שגבהתי הרבה באותה תקופה) עשינו הימור עם חברים מה יכול לאכול הכי הרבה בעל האש שעשינו עם הכיתה :
4 פיתות עם חומוס מפוצצות בבשר (בערך 2 המבורגרים בכול פיתה) 10-15 נקניקיות 8 קבבים ![]() פעם גם אכלתי לארוחת "ביניים" בין הבוקר לצהריים 4 המבורגרים של זוגלובק כול אחד 100 גרם + חטיף דוריטוס ענק ![]() אם בבאדיבילדינג אני בחיים לא יתחרה אז יש לי ענף אחר שגם דיי אהוב עליי :p
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() התחלתי חיטוב לפני איזה שבוע וחצי ככה... אבל אני לא עושה העמסות, זה באמת ניראה לי מיותר, ולא ניראה בכלל שבפועל זה תורם למשהו. (את התיאוריה אני מכיר)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין את האנשים שאוכלים שווארמה בבגט.
מה הם צרפתים?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. זה גדול !
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה אחורה כזות פעם בשבוע ביום שבת ! אני עושה את זה יותר בישביל הרגשה טובה בישביל הנפש כמו שאומרים !!
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סתם לא נוח בבגט.
לhell, הבחור דיבר על ארוחות גדולות, וכל החברה מדברים על צ'יטים אז למה לא להנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |