|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() במהלך הקיץ עשיתי הפסקה של כמעט חודשים וחצי מהמכון, הייתי בחול ואז בטירונות חוץ מכמה פקלים אקראיים בטירונות לא נגעתי בשום דבר שקשור לכושר..
ההפסקה הזאת באה אחרי שנה של תוכנית מסה, הגעתי לתוצאות יפות 68 קילו 9 אחוז שומן (גובה 174). הייתי מרוצה מהתוצאות אבל עדיין לא לגמרי, כי גם את התוצאות האלה היה לי קשה מאוד להשיג כי אני לוקח כדור בכול יום שגורם לי לאבד תאבון לחלוטין במשך 12 שעות (בקטע שאני ממש צריך לדחוף אוכל בכוח לפה) עכשיו אני חוזר ואני מחפש תוכנית כמה שיותר חזקה למסה, תוכנית שהמוטיבציה שהיא תביא לי במהלך האימונים תעזור לי גם לשפר את התיאבון.. קראתי באתר מאמר ענק על תוכנית ss, ונראה לי זה בדיוק מה שאני מחפש אחרי הפסקה כל כך ארוכה.. האם התוכנית הזאת באמת נשמעת לכם מתאימה למה שאני מחפש? אם כן, אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנית ספציפית כי באתר מופיעות כמה תוכניות שונות וזה טיפה מבלבל.. תודה מראש חברים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדיתי זה התכנית הכי טובה בשבילך השאלה אם אתה יכול להתחייב על שינה מספיק טובה(8שעות לפחות בלילה) ולאכול מספיק כי אחרת יהיהלך קשה לעלות במשקלים.
בקשר לתכנית תרשום ss של מארק ריפטו ותעשה ss קלאסי כמו שכתוב יש הסברים מאוד מפורטים אבל קח בחשבון עוד פעם תזונה שינה תזונה שינה הכי חשוב! ואל תתחיל תתכנית לפני שאתה סגור במאה אחוז על הטכניקה כי אלה תרגילים מורכבים שיכולים לפצוע אם מתאמנים לא נכון. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תומך בדעה פה,
לא הבנתי איזה כדור אתה לוקח שמדכא ככה את התאבון, על כל פנים ss היא תוכנית מאוד חזקה שתעודד את הגוף ותעורר את התאבון. הייתי מציע שתעשה מעבר לss גם ריצה פעם או פעמיים בשבוע ל20 25 דקות קלות, זה גם מעורר תאבון בגלל השריפה המוגברת של קלוריות.... בהצלחה, ובתאבון.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אני אלך על התוכנית SS
![]() הבתי שהתוכנית הבסיסית היא: A: Squat 3X5 Bench press 3X5 Deadlift 1X5 B: Squat 3X5 Standing barbell press 3X5 Power Clean 5X3/Pullups 3X5 כמה שאלות: 1. אני מרגיש שהחזה שלי בפיגור, האם אפשר להסויף עוד תרגיל לחזה או לעשות יותר חזרות/סטים? 2. האם אפשרי להוסיף גם מקבילים? תרגיל שאני מאוד אוהב ואני רוצה להמשיך 3. לא הבנתי בדיוק לגבי החימום מה צריך לעשות.. ראיתי שמחלקים את החימום לכמה סטים שבכל אחד מוסיפים משקל אבל כמה לנוח בין הסטים ומה החוקיות של ההוספה וכו.. מישהו יכול לפרט על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תחפש בגוגל את התוכנית של מארק ריפטו, יש שם הכל.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי אין צורך להוסיף חזה רק תשים לב לעלות כמו שצריל במשקלים והוא כבר ישלים את הפיגור. בקשר לחימום: כשאני עושה סקוואט נגיד עם 60 קילו אני מתחיל סט של 6 חזרות רק מוט, 4 חזרות עם 35-40 קג, ולבסוף 2 חזרות עם 50 קג עם דקה-דקה וחצי בין סט לסט ואז מתחיל שלושה סטים במשקל שעליו אני רוצה לעבוד(60 במקרה הזה). הלוגיקה היא רק 6 חזרות רק מוט, 4-5 חזרוות עם קצת יותר מחצי ואז שתי חזרות עם 75-80% מהמשקל שעליו אני רוצה לעבוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוזר למכון אחרי כמעט שנתיים הפסקנה צריך עזרה | digidigi | אימונים | 3 | 06-05-13 19:02 |
חוזר אחרי שבוע למכון , האם זה אמור להשפיע לי באימונים? | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 2 | 31-12-10 19:11 |
חוזר למכון אחרי חצי שנה הפסקה, צריך עזרה עם תזונה ואימונים | alons_11 | אימונים | 3 | 29-08-10 14:28 |
תמונות נדירות של ארנולד כשהוא חוזר למכון אחרי פציעה בברך. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 31 | 12-03-10 00:32 |
חוזר היום למכון אחרי חודש ודלקת | AVI-הנוקם | אימונים | 1 | 15-11-06 14:49 |