|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, קראתי פה הרבה מאמרים וניסיתי להרכיב תוכנית לבית, חלק העתקתי מהמאמרים, אם צריך בבקשה תתקנו אותי או תוסיפו מה שחסר, זה יעזור מאוד!
*** אני מנסה לעלות במשקל, גובה-1.75 משקל- 64קילו עכשיו אני יתחיל להקפיד על אוכל ארוחות וכל זה וחוץ מזה יש לי עוד כמה שאלות- א: גיינר יכול להחליף ארוחות ביניים? ב: אם תוכלו לעזור לי לחלק את האימון לשתיים עוד יותר טוב(ל5 אימונים בשבוע) ----אימון יום כן יום לא ------ חזה- לחיצת חזה בשכיבה עם משקולות יד(לא יודע איך קוראים לזה) - 8x3 מקבילים - 3x20 שכיבות סמיכה רגיל (ידיים ברוחב כתפיים)- 20x3 שכיבות סמיכה רחב - 20x3 שכיבות סמיכה ידיים צמודות - 15x3 בטן כפיפות בטן - 60x3 אלכסונים עם תנועה כמו של אופניים (ידיים מגיעות באלכסון לרגליים שחוזרות ב90 מעלות-35x3 העלאת הרגליים ב90 מעלות - 15x3 רגליים - ריצה 5 ק''מ או: לחיצת כפות רגליים ממדרגה ---> רגל אחת ---> הישענות קדימה רגל אחת *אם אפשר תוסיפו גב+יד קדמית: מתח באחיזה לפנים: רחבה,צמידה,רוחב כתפיים X מקסימום -1 חזרות , סט אחד כל אחיזה* (עם תוספת משקל) מתח באחיזה מלאחור: רחבה , צמודה , רוחב כתפיים X מקסימום -1 חזרות,*(עם תוספת משקל) תלייה על המוט למשך זמן (הגב מקביל לרצפה ולא מאונך כמו במתח רגיל, מאמן אחיזה+טרפזים) סט אחד X מקסימום זמן. כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולות יד - 8x3 גב תחתון: כפיפות בטן הפוכות 15x3 סופרמן 20x3 יד אחורית כפיפת מרפקים מאחורי הראש עם משקולת (לא יודע איך קוראים לזה)- 8x3 ג'קסונים - 20x3 כתפיים- הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה עם משקולות - 8x3 הרחקת כתפיים קדימה בישיבה עם משקולות - 8x3 מרים משקולות יד מלמטה עד לגובה הסנטר כששני הידיים כמעט צמודות- 8x3 תודה למי שיעזור |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים ביתית | Avanti | אימונים | 6 | 19-06-13 09:47 |
תוכנית אימונים ביתית fbw | lironsD | אימונים | 2 | 23-05-13 13:17 |
תוכנית אימונים ביתית | Qudd | אימונים | 2 | 23-03-13 05:06 |
תוכנית אימונים שבניתי [ביתית] | Granted | אימונים | 3 | 11-11-09 20:21 |
תוכנית אימונים ביתית, מה דעתכם? | orpir | אימונים | 6 | 20-02-09 00:12 |