|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חדש בפורום, לוחם בחיל הנדסה אוטוטו סוגר את השנתיים.
אז ככה, כולם יודעים שהאוכל בצבא לא משהו בכלל, ולא מעט פעמים מזמינים ג׳אנק פוד או שחיים בשקם. בחודש האחרון החלטתי שדי, בלי ג׳אנק פוד לא המבורגרים לא פיצות, לא פחיות במכונה, לא חטיפים. השאלה שלי היא בנוגע לארוחות הרגילות, אני מניח שאנשים פה היו לוחמים ויודעים איך אוכל בסיסי במוצבים נראה, אם כדאי לי לשלב ארוחות ביניים, ועם מה בהתאם למטבח הצבאי. ממה לקחת יותר, ממה לנסות להימנע, המטרה בגדול להוריד אחוזי שומן בגוף. אני לא מתאמן בחדר כושר כי פשוט אין.. בעיקר שכיבות שמיכה מתח וריצות, אבל בגלל כונניות ומשימות הדבר לא קל, ואני מרגיש תקוע במקום ולפעמים הכושר מידרדר למרות המאמצים.. אם יש למישהו הערות הארות טיפים אני יותר מאשמח לשמוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: אני קורא לו HOME
|
![]() לא ציינת אם התאמנת והגעת למסה מכובדת בעבר, אבל בסך הכל אם המטרה שלך להוריד באחוזי שומן תנסה לחשב את הקלוריות באוכל הצבאי, תדאג להיות במאזן קלורי שלילי, שלב הרבה מדסים והתוצאות יגיעו.
אם התאמנת בעבר והגעת למסה מכובדת שאתה רוצה לשמר, תנסה בכל זאת למצוא חד"כ, זמן לאימון אני בטוח שתמצא אתה יכול בכיף לעבוד על חזה+יד אחורית עם שכיבות שמיכה עם משקל(על גב עליון), לגב+יד אחורית+כתף אחורית תעשה מתח עם משקל, לרגליים תמצא חבר במשקל המתאים ותשתמש בו כמוט אולימפי לסקוואט, אם יש לך מקבילים תוכל גם לעבוד על יד אחורית חזק יותר ולהתמקד על חזה תחתון בהישענות קדימה. ליד קידמית אתה יכול לעשות מתח בנות. בהצלחה!
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לשים עליי ווסט עם כוננות או פקל מים. זה לא יותר מ7 קילו. המאסה שלי במצב מכובד אני לא מחפש להתנפח יותר, בעיקר להוריד אחוזי שומן, אין לי את האפשרות לאכול בשביל חיטוב ברמה גבוהה לפי המאמרים שקראתי בכל זאת אוכל צבאי.. אבל אני אעשה את המיטב. אבל תודה עזרת מאוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: אני קורא לו HOME
|
![]() תכלס שכיבות שמיכה זה תרגיל שמאוד דומה לבנץ פרס ככה שאם אתה מחפש היפרטרופיה תוסיף משקל עד שתגיע ל6~15 חזרות ל3 סטים. ממליץ על משקל שיאפשר לך 8-10 חזרות(זה לפחות מה שעובד עליי הכי טוב).
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמו שהציעו לך,שכיבות שמיכה עם משקל זה אחלה פתרון.
באיזה מוצב אתה? אני אישית הייתי עושה מקבילים עם בטונדה כזאת של עמדה: __________ |............. | |............. | | ............ | הייתי נכנס לפינות בתוכו ועושה מקבילים,זה טיפה לא נוח לכף יד אבל זה על הכיפאק ומקבילים לכל דבר. תקח מהסמל שלך ברוסים של כדורים ואתה יכולה לעשות איתם תרגילים ליד קדמית,הרחקות לכתפיים,חתירות ואפשר לאלתר עוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי תזונה נכונה בצבא | IdanEzon | תזונה ותוספים | 1 | 30-07-12 10:10 |
תזונה נכונה ועלייה במסה בצבא... איך? | Floyd01 | תזונה ותוספים | 1 | 11-07-12 16:46 |
תזונה נכונה | baku-boy | תזונה ותוספים | 6 | 30-12-08 20:08 |
תזונה נכונה | ecliptic | תזונה ותוספים | 29 | 19-11-08 01:03 |
תזונה נכונה | עובד קשה | תזונה ותוספים | 2 | 18-12-07 15:44 |