|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אני מטר 70 שוקל 70 תוכנית אימונים abc משקלים כבדים. הבעיה שנעצרה הגדילה של הגוף ואין לי כוח למשקל יותר כבד נגיד חזה 60 קילו. למה זה? צריך קראיטין? או גיינר שוב? אני אוכל טוב אבל יש ימים שכמעט לא אוכל. אני לוקח אבקת חלבון וואי שייק. עזרה בבקשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() תפרסם את התוכנית האימונים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חזה יד אחורית , גב יד קדמית , כתפיים רגליים. בכל חלק בגוף 4 תרגילים שונים של מכונה ומשקולות חופשיות. שעה וחצי כל אימון אחרי זה חצי שעה אופניים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() אתה עובד כבד? מעלה משקלים מאימון לאימון? תקרא קצת מאמרים אחי.. לפי המשקלים שלך אתה מתאמן מתחיל. אתה חייב לפתח כוח בסיסי קודם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מעלה משקל מאימון לאימון מתאמן כבד הבעיה שלקחתי תקופה גיינר עם קראטין היה יותר שינוי בגדילה ואני שנה וחצי 4 אימונים בשבוע עובד רק מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() איבדתי אותך. נראה כאילו אתה מסטלבת :\.. גיינר וקראטין הם לא אבקות קסמים.. אם אתה מעלה משקלים מאימון לאימון אין סיבה שלא תגדל. תאכל יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אם אתה לא אוכל כימעט בימים מסויימים איך אתה מצפה לעלות במסה ולעלות במשקלים?
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה אז מה ההצעה? לחזור לגיינר? לקחת קראטין ולאכול טוב? או פשוט לאכוך ולהמשיך עם האבקת חלבון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() בעלייה במסת השריר אין פשרות.
צריך להתאמץ,תרתי משמע. להקפיד על אימונים נכונים,על תזונה ועל מנוחה. ברגע שאחד מהדברים הללו לא מבוצע טוב תיהיה האטה או אפילו עצירה בהתקדמות.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב שתהיה חזק ותשכיל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה במאסה- נעצרתי במשקל!...מבקש עזרה | vakninmoshe | תזונה ותוספים | 6 | 31-10-09 15:30 |
מכון פוגע בגדילה? | arad muallem | פציעות ספורט | 9 | 09-03-09 17:22 |
מכון פוגע בגדילה? | arad muallem | אימונים | 5 | 07-03-09 14:19 |
נעצרתי בחיטוב צריך המלצות. | HuSxXx | תזונה ותוספים | 12 | 22-07-07 20:28 |
אי התקדמות בגדילה | ASED | תזונה ותוספים | 5 | 15-09-06 22:10 |