|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר טוב
אני נמצא כרגע בחיטוב - בן 23 , 90 קילו , 1.80 . המטרה להגיע ל75-78 קילו . אירובי - אופניים (רגילות , לא בחד"כ) 4 פעמים בשבוע *40-60 דקות (ככה אני מגיע לעבודה). תוכנית -fbw 4-3 פעמים בשבוע: התוכנית - (כול התרגילים 3 סטים * 8-12 חזרות) רגליים : לג פרס במכינה (4 סטים) כפיפה (3 סטים) חזה : בנץ פרס משקולות בודדות פרפר גב : פולי עליון אחיזה רחבה(מאחורי הגב) חתירה (אני מקוה שככה קוראים לזה) כתפיים : לחיצת משקולות בישיבה משקולות בודדות הנפה לצדדים משקולות בודדות יד קדמית משקולות בודדות בישיבה יד אחורית מוט w בשכיבה / פשיטה בכבל ------------------------------------ כמה בעיות עם התוכנית : 1.גב - יש לי בלטים בדיסק שגורמים לי לכאבים , בגלל זה בתרגילי גב אני משתדל לעלות משקל לאט לאט (וגם פחות לעבוד עם תרגילים מורכבים במיוחד שאני בחיטוב) , בתרגיל פולי עליון אני מרגיש כאבים בגב ובצוואר . אני משתדל לשמור על גב ישר ולעבוד עם משקל יחסית נמוך , אבל אני מעדיף להחליף תרגיל , לאיזה תרגיל כדאי להחליף? האם זה תרגיל חשוב (כלומר לעבוד על משקל יותר נמוך אבל להישאר איתו). 2.יד קדמית/אחורית - אני מרגיש שתרגיל אחד -* 3 סטים לא מספיק , האם להוסיף עוד תרגיל/סטים? 3.יש המלצות לשינוי/שיפור בתוכנית , אני ישמח לקבל אותם תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כתפיים מספיק תרגיל 1
לא רשמת סטים, תעשה 5 לחזה גב ורגליים ו3 לשאר. כמות סטים לא מספיקה זה מה יש, תמצא אותם כמו שצריך.. ככה זה fbw.. עצימות נמוכה תדירות גבוהה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי קיבלתי , מה לגבי התרגיל לגב (פולי עליון) - במה כדאי להחליף אותו.
האם לדעתך כדאי בכלל לעבור לab , זה משנה בחיטוב? תודה ושבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אלכוהול וחיטוב/מסה | שלומי7 | תזונה ותוספים | 11 | 13-02-13 17:02 |
שלבי מסה וחיטוב | dni_m | תזונה ותוספים | 8 | 12-01-09 16:57 |
תזונה... וחיטוב | עומריקו1 | תזונה ותוספים | 3 | 12-11-08 11:17 |