|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נראה מעולה.
אני מאמין שסביב 8-9 אחוז. רואים עוד מקום לשיפור בבטן ובידיים. כמה זמן היה חיטוב? ותעלה מידות...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חח שיפור בידיים בהחלט זאת המטרה הבאה שלי...אבל בטן ברוך ה' יש מסת שריר..
חיטוב 4 חודשים מ17 אחוז שומן בערך ומה זאת אומרת מידות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() היקפים.
מותניים? חזה? ידיים? והתכוונתי לשיפור בחיטוב לא במאסה...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מדדתי אף פעם.. כל מקרה תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אמצע\סוף חיטוב- הערכת אחוזי שומן | RonH | גלריות הגולשים | 3 | 05-04-13 23:40 |
סוף חיטוב הערכת א"ש בבקשה (87 ק"ג) | the raccoon | גלריות הגולשים | 0 | 24-10-12 11:34 |
תמונה ראשונה שלי פה (מאמצע חיטוב) + הערכת % שומן | Mosh moshh | גלריות הגולשים | 17 | 19-07-12 04:37 |
צריך הערכת אחוזי שומן - אחרי 4 שבועות של חיטוב | benknafo | גלריות הגולשים | 2 | 18-06-12 01:28 |
איך לדעת מה לעשות חיטוב/מסה ? הערכת מצב בבקשה | NoRulz | אימונים | 3 | 30-12-08 16:55 |