ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-05-13, 18:30   #1
ron121
Banned

ברירת מחדל תוכנית אימונים-תעזרו בבקשה :s

שלום,

אני כמה שבועות בחדר כושר,בשבועיים הראשונים יותר עבדתי על חיזוק הכוח בתרגילים פשוטים(לחיצת רגליים,פטישים,מתח,ומוט רחב שצריך להוריד לחזה ועוד כמה דברים) ועכשיו התחלתי תוכנית AB אבל המאמנים בחדר כושר אומרים שהיא לא מתאימה לי בעיקר בגלל הגובה(1.90,גב לא עמיד,רגליים ארוכות) התוכנית שלי הייתה בשבוע הזה:

A:

יד אחורית עם דאמבל
בנץ פרס רגיל
בנץ פרס שיפוע חיובי
פרפר במכונה
מיליטרי פרס
הרחקה לצדדים
לחיצה צרפתית(בעיקרון אני כבר לא עושה אותו אבל אני עושה תרגיל אחר שעובד על אותו הדבר)

B:היום משום מה היתה הפעם הראשונה שאני עושה את b

סקווט
מכרעים
חתירה במוט
כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו
פטישים בעמידה
דדליפט
שראגס
מתח (אני דיי כבד אז קשה לי להרים את עצמי חח)

בקיצור התוכנית הזאת לדעתי ולדעת המאמנים לא מתאימה לי,בעיקרון רק B לא כולכך מתאים לי,סקוואט(עשיתי היום במכונה והיה סבבה),דדליפט,מתח.
אתם יכולים להמליץ לי על תוכנית טובה?(A

נערך לאחרונה על ידי ron121, 09-05-13 בשעה 18:34.
ron121 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-13, 19:00   #2
yanix0
חבר פעיל

שמע אני יענה לך בקשר לדדליפט וסקוואט , כי פשוט מעצבן אותי לשמוע מאמנים שאומרים את זה.
שאני נכנסתי לחדר כושר בפעם הראשונה בחיים שלי ( לפני חצי שנה ) אמרו לי בדיוק מה שאמרו לך , אבל עוד לפני שהם אמרו לי את זה קראתי הרבה מאמרים שטוענים דברים אחרים , החלטתי לא להקשיב למדריכי חדר כושר ולעשות מה שנראה לי לנכון.
אני לא יגיד לך שאני מרים משלקים מטורפים כי זה לא נכון , בעיקר בגלל שעשיתי דיאטה באמצע ( השמנה מוגזמת בטעות ) אבל אני מרים 70 דדליפט ו 60 סקוואט...אבל ברוך השם הטכניקה שלי טובה ועד היום לא היה לי שום בעיות

לדעתי תמשיך לעשות את התרגילים , כמובן בלי לעשות פוזות בחדר כושר...תתחיל ממשקלים שאתה מסוגל ולא מעבר , תראה הרבה סרטונים ותקרא מאמרים בקשר לתרגילים ותנסה ליישם את מה שרשום במאמרים ( לי אישית זה עזר המון בעיקר אם האנגלית שלך טובה מאוד )

בהצלחה
yanix0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-13, 19:09   #3
ron121
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yanix0 צפה בהודעה
שמע אני יענה לך בקשר לדדליפט וסקוואט , כי פשוט מעצבן אותי לשמוע מאמנים שאומרים את זה.
שאני נכנסתי לחדר כושר בפעם הראשונה בחיים שלי ( לפני חצי שנה ) אמרו לי בדיוק מה שאמרו לך , אבל עוד לפני שהם אמרו לי את זה קראתי הרבה מאמרים שטוענים דברים אחרים , החלטתי לא להקשיב למדריכי חדר כושר ולעשות מה שנראה לי לנכון.
אני לא יגיד לך שאני מרים משלקים מטורפים כי זה לא נכון , בעיקר בגלל שעשיתי דיאטה באמצע ( השמנה מוגזמת בטעות ) אבל אני מרים 70 דדליפט ו 60 סקוואט...אבל ברוך השם הטכניקה שלי טובה ועד היום לא היה לי שום בעיות

לדעתי תמשיך לעשות את התרגילים , כמובן בלי לעשות פוזות בחדר כושר...תתחיל ממשקלים שאתה מסוגל ולא מעבר , תראה הרבה סרטונים ותקרא מאמרים בקשר לתרגילים ותנסה ליישם את מה שרשום במאמרים ( לי אישית זה עזר המון בעיקר אם האנגלית שלך טובה מאוד )

בהצלחה

אני יודע,ליפני שהתחלתי עם החדר כושר חרשתי סרטונים של mark ripotte ואיך לעשות דדליפט וסקוואט,אבל אני הראתי למאמן איך אני עושה והוא אמר לי שאני לא עושה טוב,כול פעם עשיתי איך שהוא אמר,הוא אמר לי שאני לא עושה תנועה נכונה עם הגב(אני גבוה קשה לי קצת לשלוט על כול הגוף ובעיקר על הגב).

אני חושב שסקוואט אני יעשה ב-squat machine עשיתי בה היום והלך לי מעולה,ודדליפט אני פשוט יחליף למשהו אחר עד שיהיה לי וותק של חודש-חודשיים.

יש לך תרגיל במקום הדדליפט?
ron121 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-13, 19:40   #4
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

טוב נתחיל מעיקר הבעיה בתוכנית, אחרי שתתקן את זה נוכל לתת ביקורת מסודרת

כל תוכנית תתחיל משרירים גדולים וממשיכה לקטנים. בתרגילים כמו חזה וכתפיים היד האחורית עוזרת המון(בלחיצות הכוונה), אם תעשה יד אחורית ואז תעשה לחיצת כתפיים/חזה אתה תרד במשקלי עבודה משמעותית ובגלל העייפות ביד אחורית אתה לא תתן מספיק גירוי לחזה.
A- חזה כתפיים יד אחורית
b- גב יד קדמית רגליים
רגליים אמורים לשים בהתחלה כי זה שריר גדול אבל אז כל האימון טתה נכה, אז אני שם בסוף

זה דבר אחד. דבר שני - תעשה את התרגילים ברצף שריר, ולא בנפרד.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-13, 19:44   #5
yanix0
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ron121 צפה בהודעה
אני יודע,ליפני שהתחלתי עם החדר כושר חרשתי סרטונים של mark ripotte ואיך לעשות דדליפט וסקוואט,אבל אני הראתי למאמן איך אני עושה והוא אמר לי שאני לא עושה טוב,כול פעם עשיתי איך שהוא אמר,הוא אמר לי שאני לא עושה תנועה נכונה עם הגב(אני גבוה קשה לי קצת לשלוט על כול הגוף ובעיקר על הגב).

אני חושב שסקוואט אני יעשה ב-squat machine עשיתי בה היום והלך לי מעולה,ודדליפט אני פשוט יחליף למשהו אחר עד שיהיה לי וותק של חודש-חודשיים.

יש לך תרגיל במקום הדדליפט?
תעלה סרטון , נראה איך הטכניקה שלך.. אולי אתה באמת לא עושה נכון
דבר שני אני אישית לא ממליץ על סקוואט בסמית , תעשה עם מוט חופשי ותתחיל רק עם המוט , אל תהיה כוסית.
דבר שלישי , לא אחי אין תחליף לדדליפט
yanix0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-13, 18:49   #6
ron121
Banned

תודה כולם,הרכבתי פחות או יותר תוכנית אני יראה השבוע איך הולך לי(למרות שבכיף אני רוצה לוותר על הדדליפט גם ככה הגב שלי לא כזה בריא).

A:

בנץ פרס רגיל 3x5
בנץ פרס שיפוע חיובי 3x8
פרפר במכונה 3x10
מיליטרי פרס 4x8
בנט אובר קן לזה 3x8
מקבילים 3x8

B:

סקווט במכונה 3x8
דדליפט
חתירה מוט דאבליו
שראגס