|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() בקצרה:
רוצה חוות דעת כללית, ואם למישהו בא לפנק אז גם שיכתוב טיפים למיניהם ודברים שרק יכולים לעזור. כל דבר בפנים דוך ודוגרי. מה לעשות מה לא לעשות. ליאור בן 17 וחצי כיתה י"א עד כיתה ט- שקלתי 110 קילו. סוף ט' התחלת י' שוקל 77. עדכני: שוקל 80-81, גובה: 1.85(בעזרת ה' עוד יגיע ל95 גם) התאמנתי בחדרי כושר לפני כן, אמרו לי אל תאכל ככה ואל תאכל ככה, לא הקשבתי. הלכתי לחדר כושר חזרתי דפקתי שניצלים ופיתות. יום אחד בערב שישי אמרתי לאמא שלי אני לא רוצה, תודה על הכל אבל לא. ומאז ריצות 4 פעמים בשבוע אפילו 5, מזיע כמו שלא הזעתי בחיים. והייתי סוג של ספורטיבי, כודרגל וכו' אלב תזונה על הפנים. היום הגעתי לדעתי לתוצאות מדהימות, ואני מאמין בעצמי. כרגע אין תמונה של הלפני אני המצא ואני אעלה בהקדם. אני עכשיו לא בחדר כושר - אלא מאתמן ב STREET WORKOUT מתח וכו' ואירובי.. וגם מתאמן בדניס הישרדות. בקיצור זו התמונה - רוצה שתגידו מה לעשות, אני רוצה בעיקרון אני מאושר אם מה שיש אבל יודע שאפשר לשאוף ליותר ואני שואף ליתר לא משנה. רוצה להוריד בטן ולקבל את המקסימום שאני יכול, להוריד אחוזי שומן, אומנם הורדתי משקל אבל יש עוד עבודה. גם הטובים ביותר לא מפסיקים לעבוד אף פעם. גם כשהריבועים שלהם כבר יותר החוצא מהגוף. דווקא הם מתאמנים יותר חזק. זו התמונה - איך לדעתכם ניראה ? : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סך הכל יש מבנה גוף סבבה רואים חלקים בולטים(חזה קוביות..וכו..) מפה החלטה היא רק שלך,באם תרצה לגדול? תתחיל מסה , משמע מאזן קלורי חיובי תרצה לשמר את הגוף תאכל נטרלי ותתאמן. לפי דעתי מעכשיו תתחיל מסה נקיה אם חשוב לך לא להשמין יתר על המידה ואז לחיטוב.. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת לא רוצה לגדול.. רוצה חיטוב.. גוף יפה.. לא מתכוון עכשיו להתחיל מאסה וכל זה.. מבחינתי זה די ברוך וזה סוג של להיכנס לשוב אותם צרות של תזונה לא בריאה, אלא אם זה מאסה נקייה אב לאין לי ממש כח לדבר הזה.
רוצה גוף חטוב ויפה. שומר על תזונה ולא מעניין אותי מה. אני רוצה בעיקר לחטב את הבטן.. לאט לאט מיום ליום כשאני מסתכל אני מרגיש שינוי קטן.. בטן תחתונה שהולכת ונעלמת.. שומן שהולך ונעלם.. העניין הוא שרוב האנשים המחוטבים התחילו מגוף רזה.. ככה לפחות אני מכיר אנשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכבוד אחי, מזכיר לי את עצמי , אין לך עוד הרבה עבודה יאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה !
אשמח לעוד תגובות.. והארכת אחוז שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה רק עוד להחטב עוד אז באמת לא נשאר לך הרבה, אתה נראה לדעתי 14 אחוז
אם אתה רוצה ללכת עם זה קדימה אתה צריך לעשות מסה, ולא זה לא אומר להכנס לברוך של תזונה. בגלל שהיית שמן פעם אתה חושש מזה, אבל מדובר פה בלבנות עוד שריר בסה"כ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה עדיין מרגיש לי די אחוז שומן גבוה/שמן.. לא יודע איך להסביר לכם.. אולי אני צריך להתאמן יותר חזק? נניח על הבטן אזור עיקרי שאני רוצה לעבוד עליו ולחטב אותו, צדדים נניח וכו' ..
עשכיו ידוע לי שיש דבר כזה גנטיקה ושיש אנשים שבורכו יותר, אבל אותי זה לא מעניין ואני יודע שאני יכול לשנות והרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עניין של להתאמן יותר חזק זה עניין של תפריט וכל עוד אתה במאזן קלורי שלילי אתה תרד
כמובן שהתפריט צריך להיות עם מספיק חלבון ואימונים טובים כדי שלא תאבד הרבה שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() צודק
התזונה שלי לדעתי? מצויינת. ג'אנק פוד לא נגעתי חודש שלם ברצף. בדרך כלל זה היה אחד לשבוע. עכשיו ביכלל לא. אולי מדי פעם יוצא לי לפני אימון קוביית גלידה או עוגיה בשביל האנרגיה וכי ממילא אני אשרוף הרבה יותר רק בחימום שלפני האימון. ארוחות צהריים של מלכים. ערב? כמו מלך, מנת חלבון כזאת לא ראית עוד. או שכן חח הבוקר זה די שנוי במחלוקת האימונים? זה כבר משהו אחר. אני לא יודע עד כמה להגדיר את עצמי מסודר באימונים וכמה תוכניות והקפדה ושינוי וגיוונים אני לא מסודר בתוכניות אימונים כמו גם בחדר שלי זה מעיד על משהו רוצה לנסות כל מייני ווריאציות, אני מתאמן על המתח אז רוצה לנסות דברים, לא כל פעם נישאר בשיגרה. אבל בכל זאת עושה דברים שהם הבסיסיים והחשובים. מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן בווארציות שונות (שיש מאות סוגים) סקוואט וכו'. עובד גם על גב. עם משקל גוף. מוכן ללכת הכי רחוק שאפשר כדי לעצב את הגוף. הייתי םג מוכן ללכת לתזונאי / למישהו כאן מה ישראל בודי שיעזרו לי, אבל אני בן 17 וחצי ועד אחרי הצבא אין מה לדבר, הגדילה וכו' וכו' כשהכל יבוא במקומו ובזמן הנכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם ככה זה נשמע שאתה בדרך טובה ואתה צריך זמן כדי להביא עוד תוצאות
אבל בכל זאת לדעתי כדאי שתפרסם את התפריט ו\או האימון שלך כי תמיד אפשר לייעל ויש פה אנשים שיכולים לתת לך טיפים טובים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אני מפרסם? לא מוצא..
|
![]() |