|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
אני מתחיל עכשיו אימון AB + ריצת אירובי של רבע שעה אחרי כל אימון. לפני כן עשיתי אימון מתחילים(כל המכשירים באימון אחד ארוך ומייגע) חבר שלי התחיל להסביר לי שאבקת חלבון לא באמת "משמינה" והיא סך הכל תחליף לחלבון משמה במקום לאכול עכשיו X טונה ו\או Y ביצים אתה פשוט שותה את האבקת חלבון אחרי אימון ושזה יעיל יותר. הוא המליץ לי ללכת על 93 Iso sensation. אותי מעניין מספר דברים 1. שאלתה השאלות היא האם בכלל כדאי לי להתחיל להשתמש באבקת חלבון?(התפריט\תזונה שלי לא מסודר) 2. האם יש תופעות לוואי שכדאי שאני אדע לפני שאני מתחיל 3. האם 93 Iso sensation היא באמת המומלצת ביותר באבקות חלבון? תודה לכולם והמשך שבוע נהדר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1.אם התפריט שלך לא מסודר אז מה זה משנה אבקת חלבון או לא אבקת חלבון?...תסדר את התפריט.
2.אין תופעות לוואי חוץ מצמיחת זנב מדיי פעם. 3.לא ניסיתי אותה אבל בעיקרון אני אוהב להשתמש ב"מציאות" לא נותן לזה יותר מדיי לשבור לי את הכיס.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אם כבר אבקת חלבון זה בנוסף לאוכל שאתה אוכל מפה מגיע השם "תוסף תזונה"
זה למי שרוצה לקלוט יותר חלבון על בסיס יומי ואין לו כח לאכול עוד מאכלים עם חלבון גבוה אני ממליץ לך להתחיל בלי אבקת חלבון: תאכל תרים תישן טוב זה המתכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() מסכים, שישאר טבעי כל עוד הוא יכול.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() שאתם אומרים הכי טוב טבעי, למה אתם מתכוונים?
הרי האבקת חלבון עשויה מחומרים טבעיים, זה לאנשים שלא אוכלים(חלבונים) בכמויות טונה\יוגורט\קוטג' וכדומה... יש אולי מישהו שכן משתמש באבקת חלבון ויכול להמליץ למה כן כדאי? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחי....גשש צחק איתך-אבקת חלבון זה בדיוק כמו שכתבת...
אישית הייתי הולך על סיינטרקס או צ'מפיון האיזו סנסיישן לא הוכיחה את עצמה בבדיקות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אבקת החלבון צ5 של חברת סיינטרקס היא המומלצת ביותר והמתקדמת ביותר.
המכילה תשלובת חלבונים,חלבון מי גבינה חלבון ביצה וחלבון קזאין המספק ספיגה אופטימלית לתאי השריר. לדף המוצר באתרינו http://www.israelbody.org/index.asp?...articleid=1675
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וראיתי שמומלץ לשתות עם חלב, יש אפשרות להשים רק מים ב syntrax m5 ? וזה כמו ה iso 93 אין בכלל פחמימות רק חלבונים נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני מתאמן שמונה חודשיים בחדר כושר 3 פעמים בשבוע (לא יכול יותר בגלל עבודה לימודים וכאלה) ולשמחתי הצלחתי לעלות 7 קילו במשקל גובהי 1.76 אבל לצערי בחודשיים האחרונים אני תקוע על משקל של 71 קילו אני שוקל להתחיל להשתמש באבקות חלבון אשמח לקבל טיפים האם כדי להתחיל וכמובן המלצות על איזה סוג אבקה כדאי לי...אני מעוניין להמשיך לעלות במשקל בשריר כמובן
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה | שייק חלבון | david naor | תזונה ותוספים | 10 | 02-03-12 14:52 |
עזרה עם אבקת חלבון | yair3333 | אימונים | 0 | 25-10-09 18:33 |
[עזרה] אבקת חלבון. | manzor | תזונה ותוספים | 6 | 13-05-09 14:11 |
צריך עזרה בהנת מתכון לעוגת חלבון או עוגיות חלבון... | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 09-06-07 08:36 |
עזרה באבקת חלבון | nir_kadosh | תזונה ותוספים | 5 | 01-05-07 20:10 |