![]() |
עזרה באבקת חלבון
היי,
אני מתחיל עכשיו אימון AB + ריצת אירובי של רבע שעה אחרי כל אימון. לפני כן עשיתי אימון מתחילים(כל המכשירים באימון אחד ארוך ומייגע) חבר שלי התחיל להסביר לי שאבקת חלבון לא באמת "משמינה" והיא סך הכל תחליף לחלבון משמה במקום לאכול עכשיו X טונה ו\או Y ביצים אתה פשוט שותה את האבקת חלבון אחרי אימון ושזה יעיל יותר. הוא המליץ לי ללכת על 93 Iso sensation. אותי מעניין מספר דברים 1. שאלתה השאלות היא האם בכלל כדאי לי להתחיל להשתמש באבקת חלבון?(התפריט\תזונה שלי לא מסודר) 2. האם יש תופעות לוואי שכדאי שאני אדע לפני שאני מתחיל 3. האם 93 Iso sensation היא באמת המומלצת ביותר באבקות חלבון? תודה לכולם והמשך שבוע נהדר :basketball: |
1.אם התפריט שלך לא מסודר אז מה זה משנה אבקת חלבון או לא אבקת חלבון?...תסדר את התפריט.
2.אין תופעות לוואי חוץ מצמיחת זנב מדיי פעם. 3.לא ניסיתי אותה אבל בעיקרון אני אוהב להשתמש ב"מציאות" לא נותן לזה יותר מדיי לשבור לי את הכיס. |
גבר אם כבר אבקת חלבון זה בנוסף לאוכל שאתה אוכל מפה מגיע השם "תוסף תזונה"
זה למי שרוצה לקלוט יותר חלבון על בסיס יומי ואין לו כח לאכול עוד מאכלים עם חלבון גבוה אני ממליץ לך להתחיל בלי אבקת חלבון: תאכל תרים תישן טוב זה המתכון |
ציטוט:
|
שאתם אומרים הכי טוב טבעי, למה אתם מתכוונים?
הרי האבקת חלבון עשויה מחומרים טבעיים, זה לאנשים שלא אוכלים(חלבונים) בכמויות טונה\יוגורט\קוטג' וכדומה... יש אולי מישהו שכן משתמש באבקת חלבון ויכול להמליץ למה כן כדאי? :sbb3: |
אחי....גשש צחק איתך-אבקת חלבון זה בדיוק כמו שכתבת...
אישית הייתי הולך על סיינטרקס או צ'מפיון האיזו סנסיישן לא הוכיחה את עצמה בבדיקות |
אבקת החלבון צ5 של חברת סיינטרקס היא המומלצת ביותר והמתקדמת ביותר.
המכילה תשלובת חלבונים,חלבון מי גבינה חלבון ביצה וחלבון קזאין המספק ספיגה אופטימלית לתאי השריר. לדף המוצר באתרינו http://www.israelbody.org/index.asp?...articleid=1675 |
ציטוט:
וראיתי שמומלץ לשתות עם חלב, יש אפשרות להשים רק מים ב syntrax m5 ? וזה כמו ה iso 93 אין בכלל פחמימות רק חלבונים נכון? |
אבקת חלבון...
שלום אני מתאמן שמונה חודשיים בחדר כושר 3 פעמים בשבוע (לא יכול יותר בגלל עבודה לימודים וכאלה) ולשמחתי הצלחתי לעלות 7 קילו במשקל גובהי 1.76 אבל לצערי בחודשיים האחרונים אני תקוע על משקל של 71 קילו אני שוקל להתחיל להשתמש באבקות חלבון אשמח לקבל טיפים האם כדי להתחיל וכמובן המלצות על איזה סוג אבקה כדאי לי...אני מעוניין להמשיך לעלות במשקל בשריר כמובן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ