|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני עושה כרגע זה מחזיק את המשקולת ב-2 ידיים, מרחיק את המשקולת הרחק מהגוף ובקו ישר עם הגב, ומבצע את התרגיל.
הבעיה שזה מאוד קשה לשמור שהזרועות יהיו בקו ישר עם הגב, ולכן תהיתי אם אמורים לעשות את התרגיל בצורה הזו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסתבר שחיפשתי את המחרוזת הלא נכונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין לך שום סיבה שבעולם להשתמש במשקל בתרגיל הזה
אם המטרה עליה במאסת שריר יש תרגילים אחרים שיעשו את העבודה אם המטרה לשחרר את הגב ממילא אין צורך במשקל
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() בתרגיל הזה כשלא מבוצע נכון במיוחד ע"י אנשים בלי מאסה יש סכנה גבוהה מאוד לפציעה והעליה במאסה מהתרגיל הזה היא שטחית, כי הגב התחתון לא אמור לעבוד בפשיטה, הוא אמור לעבוד בצורה סטטית ולהחזיק לך את כל מה שמתחת לחוליות של בית החזה.
כל התרגילים הקלאסיים דדליפט, סקוואט, חתירה כנגד מוט הם תרגילים לדוג' שהגב התחתון יתחזק בהם מהר מאוד
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תכלס מסכים איתך, לא ממליץ לכל אחד לעבוד על התרגיל הזה, במיוחד לא לאנשים שמתאמנים פחות מנגיד שנתיים ורגילים ויודעים לעבוד עם עומסים.
אני מתאמן גם עם האבנים אז הגב שלי טפו טפו יודע לעמוד בזה, אבל שוב למתאמן מתחיל / בינוני לא הייתי מציע לעלות יותר מדי במשקלים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() יאפ, לא רואה סיבה למתאמן מתחיל בכלל להתעסק בתרגילים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שוב חוזר - שלב חיטוב מתקדם - תמונת כיסא | LiLSauce | גלריות הגולשים | 37 | 07-10-10 00:42 |
שאלה: לחיצת חזה על כיסא | ניר ורון | אימונים | 2 | 03-09-09 15:17 |
בנט אובר, על כיסא בשיפוע? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 22 | 28-04-09 16:28 |
אני מחפש לקנות משקולות יד מישהו מכיר איזה מבצע או חנות זולה? | et83 | פיתוח גוף-כללי | 17 | 18-07-08 19:36 |
פשיטת גב | gman | אימונים | 14 | 02-06-07 21:58 |