|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי אני חדש פה! בן 14, מתאמן 7 חודשים, היקף יד במאמץ 28 ס"מ.
אז מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- מה הכוונה כשאתם מגיבים למישהו "מסה"? תגובות...! |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני משער שזה מה שכולם הולכים להגיב לך Xd
#3 |
Guest
|
![]() Dstyle ... תתנהג טוב לזה שנראה כמו שאתה נראית..
![]() קוביות של ג'יי קאטלר... |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() מתאמן 7 חודשים והיקף יד 28 ?? אתה רציני?
אתה לא מתאמן נכון, ולא אוכל נכון. ואני אומר את זה בביטחון, ואני בטוח שזאת הבעיה שלך. גם לפי הריבועים רואים שאתה לא ממש מנסה להעלאות במסה, או מנסה ולא מצליח. קיצר, מאסה. (=תאכל, והרבה)
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה כאילו נשאר לך עוד הרבה זמן להתפתח.
כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך? בעיקרון הייתי מציע לך לשמור על תזונה נכונה בזמן הזה. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אוקיי
בשביל הזמן שאתה מתאמן ,ובאופן כללי ,אתה מאוד קטן פיזית ,בוא נדבר איתך בכנות אומנם חטוב מאוד אבל גם מאוד מאוד קטן אל תדאג מאחוזי שומן תעלה את כמות הארוחות שלך ,או שאם קשה לך לאכול הרבה הייתי ממליץ על איזה גיינר איכותי תתאמן חזק ובאופן עיקבי וכל מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה ובנימה צינית משהו : משום מה התמונות שלך הזכירו לי את יום השואה הקרב ובא ....
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() ובוא נתערב על מה שבא לך שהוא לא הבין חצי ממה שאמרת ![]() |
|
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() יש לך חזה מוזר :|
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() מה עובר על הפורום בזמן האחרון..
|
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() עוד לא התפתחת רואים לפי המבנה גוף וגם לפי הפטמות שהם עוד לא התפחו וירדו חחח
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה הולך למוקדמות 2007 של מר ישראל?
|
![]() |
![]() |
#12 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא ירדתי עליו ,סתם עקצתי בקטנה תאלכס כולנו התחלנו איפשהו , אף אחד פה לא נולד 100 קילו ב12 אחוז שומן ....
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אויש, פגעתם בו אז הוא הסיר את התמונה.
בכל מקרה, רואים שלא התפתחת עדיין מינית מספיק. אין פלא שלא תראה תוצאות רציניות אחרי 7 חודשים. |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() תטחן כמו סוס ואל תדפוק חשבון,זה מה שיוביל אותך להיראות מסיבי ונראה לי שאתה צריך לתקן כמה סעיפים בתוכנית אימונים שלך.
|
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש למישהו את התמונה ליראות?
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
----------------------- לא הספקתי לראות את התמונות אבל לפי התגובות אין מה לראות....אני חושב שיש פה כל מיני אנשים שלא יודעים לתת ביקורת בונה ובאים לפה לחפש לרדת על תמונה של מישהו מזדמן.... אבל תאכ'לס אני לא מאשים אותם קשה להתאפק לפעמים, צריך לנעוץ פה איזה הודעה שאם אתה שחיף תחסור את התמונה שלך פה כי זה לא יגמר טוב.
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() Auschwitz, the meaning of pain...
זו הייתה סתם זרימה עם החברה', אני לא רואה שום תמונה.
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהם.
אני ממליץ לך על אחד הגיינרים האיכותיים של ישראלבודי! במיוחד סיריוס מאס! תאכל 5 מנות הגשה ביום ויהיה לך היקף יד 30 וכל החברים שלך יחשבו שאתה סוס ![]()
#19 |
|
![]() אין תמונות.
נעול. |
![]() |