![]() |
תמונות שלי-חדש פה!
היי אני חדש פה! בן 14, מתאמן 7 חודשים, היקף יד במאמץ 28 ס"מ.
אז מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- מה הכוונה כשאתם מגיבים למישהו "מסה"? תגובות...! |
אני משער שזה מה שכולם הולכים להגיב לך Xd
|
Dstyle ... תתנהג טוב לזה שנראה כמו שאתה נראית..:)
קוביות של ג'יי קאטלר... |
מתאמן 7 חודשים והיקף יד 28 ?? אתה רציני?
אתה לא מתאמן נכון, ולא אוכל נכון. ואני אומר את זה בביטחון, ואני בטוח שזאת הבעיה שלך. גם לפי הריבועים רואים שאתה לא ממש מנסה להעלאות במסה, או מנסה ולא מצליח. קיצר, מאסה. (=תאכל, והרבה) |
זה נראה כאילו נשאר לך עוד הרבה זמן להתפתח.
כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך? בעיקרון הייתי מציע לך לשמור על תזונה נכונה בזמן הזה. |
אוקיי
בשביל הזמן שאתה מתאמן ,ובאופן כללי ,אתה מאוד קטן פיזית ,בוא נדבר איתך בכנות אומנם חטוב מאוד אבל גם מאוד מאוד קטן אל תדאג מאחוזי שומן תעלה את כמות הארוחות שלך ,או שאם קשה לך לאכול הרבה הייתי ממליץ על איזה גיינר איכותי תתאמן חזק ובאופן עיקבי וכל מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה ובנימה צינית משהו : משום מה התמונות שלך הזכירו לי את יום השואה הקרב ובא .... |
ציטוט:
ובוא נתערב על מה שבא לך שהוא לא הבין חצי ממה שאמרת:wacko: |
יש לך חזה מוזר :|
|
מה עובר על הפורום בזמן האחרון..
|
עוד לא התפתחת רואים לפי המבנה גוף וגם לפי הפטמות שהם עוד לא התפחו וירדו חחח
|
אתה הולך למוקדמות 2007 של מר ישראל?
|
ציטוט:
לא ירדתי עליו ,סתם עקצתי בקטנה תאלכס כולנו התחלנו איפשהו , אף אחד פה לא נולד 100 קילו ב12 אחוז שומן .... |
אויש, פגעתם בו אז הוא הסיר את התמונה.
בכל מקרה, רואים שלא התפתחת עדיין מינית מספיק. אין פלא שלא תראה תוצאות רציניות אחרי 7 חודשים. |
תטחן כמו סוס ואל תדפוק חשבון,זה מה שיוביל אותך להיראות מסיבי ונראה לי שאתה צריך לתקן כמה סעיפים בתוכנית אימונים שלך.
|
יש למישהו את התמונה ליראות?
|
ציטוט:
----------------------- לא הספקתי לראות את התמונות אבל לפי התגובות אין מה לראות....אני חושב שיש פה כל מיני אנשים שלא יודעים לתת ביקורת בונה ובאים לפה לחפש לרדת על תמונה של מישהו מזדמן.... אבל תאכ'לס אני לא מאשים אותם קשה להתאפק לפעמים, צריך לנעוץ פה איזה הודעה שאם אתה שחיף תחסור את התמונה שלך פה כי זה לא יגמר טוב. |
Auschwitz, the meaning of pain...
זו הייתה סתם זרימה עם החברה', אני לא רואה שום תמונה. |
אהם.
אני ממליץ לך על אחד הגיינרים האיכותיים של ישראלבודי! במיוחד סיריוס מאס! תאכל 5 מנות הגשה ביום ויהיה לך היקף יד 30 וכל החברים שלך יחשבו שאתה סוס :) |
אין תמונות.
נעול. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ