|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אם אנירוצה לקנות אבקת חלבון איזו לקנות ראיתי באתר שיש מלא סוגים ..
אני עכשיו בחיטוב ואני לא מרגיש שאני צורך מספיק חלבונים אז איזו אבקת חלבון לקנות והיא תעזור לי באספקת חלבונים או שהאבקה נותנת בכלל משהו אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרשה לי להמליץ לך על אופטימום 100% וואי, צ'מפיון פרוטאין סטאק , ופרו קומפלקס (היקר שבחבורה)
שלושת אלה מהטובים והמובילים שתמצא היום.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין הבדל משמעותי בין האבקות. קח מה שהכי משתלם לך כלכלית ומה שהכי טעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פרו קומפלקס רגיל,לא גיינר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי שתיקנת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ונגיד אני קונה אבקת חלבון יש שם משהו ב150 ראיתי.. אז לכמה זמן זה יספחיק לי וכל כמה זמן אני צריך לקחת את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה תוסף תזונה, אז אתה משלב את זה בתפריט בהתאם למטרה שלך ולעצימות האימון שלך...בתור ספורטאי חובב ההמלצה היא כ1.6 גרם חלבון לכל קילו ממשקל גופך, לבודיבילדר המספרים קצת יותר גבוהים ומדברים על 2.2 - 3 גרם לכל קילו ממשקל גוף.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה תלוי. יש כאלה שלוקחים רק בימי אימון רק אחרי אימון, ויש כאלה שלוקחים 2-3 פעמים ביום, כל יום יום. אריזה של 2.3 קילו יכולה להספיק בממוצע לחודש-חודשיים
|
![]() |
![]() |