|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, הבנתי שאין תרגיל יותר יעיל לשרירי החזה מלחיצת חזה.
אני מתאמן בבית, יש לי ספת משקולות וסט משקולות. הבעיה שהספת משקולות שלי היא לא ספת בטיחות ללחיצה חזה, אלא ספה למשקולות חופשיות וספת בטן. וגם אין לי מקום בבית לקנות ספה נוספת ללחיצת חזה. אני מחפש דרך לעשות לחיצת חזה על הספה שלי בלי לסכן את החיים שלי. עכשיו יש לי שתי רעיונות: 1. לעשות לחיצת חזה עם מוט קצר בשתי הידיים במקום עם מוט ארוך. 2. לעשות לחיצה חזה על הרצפה ולשים את המוט על איזה כיסא מעלי, אבל הבעיה שאני לא יכול לעשות תנועה מלאה בדרך הזאת, לכן האופציה הזאת נראת לי די מעפנה. אני רוצה להתייעץ איתכם מה דעתם על שתי הרעיונות שהעלתי, ואם יש לכם עוד דרכים איך להתאמן לחיצת חזה בבית תכתבו אותם. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() תחפש באינטרנט יש סטנדים במיוחד בשביל זה,ניידים כאלה שמחזיקים טוב ומיועדים לזה,הם טובים גם לסקוואט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() א' ג'ונטן צודק.
ב' אם כבר אתה מתאמן בבית אתה יכול לעבוד חופשי ( 2 משקולות חופשיות ) ובסופר סטים. זה ישלים את הקטע. המטרה באימון היא לעייף את השריר. לגרום לו רצון לגדול. עושים את זה או עם כמה שיותר משקל. או עם כמה שיותר גיוון. תעשה סט של דחיקה עם דמבלים וישר אחרי שכיבות שמיכה או פרפר. או לחילופין תתחיל בשכיבות שמיכה ותשלים עם דמבלים. זה ייתן לך עוד אקסטרא לאימון מבלי להשתגע בקניות. למרות שאופציה א' יותר טובה קח בחשבון שאתה יכול להתקדם גם ככה. ( עד גבול מסוים) בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה תרגיל יותר קשה להעמיס משקלים, עם שתי משקולות חופשיות או עם מוט ארוך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עם 2 משקולות, אתה עובד גם על המייצבים של הכתף ככה, זה יותר חזק לקומפלקס שמחזיק את המשקולות [מפרקי היד והכתף ואפילו הגב] אבל לחזה נטו הכי עדיף מוט [יותר משקל.].
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: נדלן
חדר כושר: חדר כושר ביתי
|
![]() מה שאני עשיתי בשביל הסקוואט זה לקחתי 2 כיסאות ושמתי על המשענת את המוט החזיק יופי תעשה אותו דבר לחזה 2 כיסאות מכל כיוון של המיטה (אבל אם אתה עובד עם משקלים גבוהים מאוד עדיף שתכין מוטות אני הכנתי מ2 מוטות מטר וחצי - פרופיל 2 מ"מ עובד בובה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיית ציוד עם לחיצת חזה באימון ביתי | hag | פורום אימוני כוח | 1 | 10-11-12 13:11 |
ציוד כושר ביתי | yakov | פיתוח גוף-כללי | 1 | 26-10-10 17:28 |
ציוד ביתי | Danielo | פיתוח גוף-כללי | 2 | 23-09-10 22:20 |
בעיית נשימה באימון ד''ר כנס בבקשה | AvivX | פציעות ספורט | 8 | 09-03-09 17:41 |
אימון ביתי , ציוד ביתי , מחירים ושאר ירוקות הכל מרוכז ! | oRen_s | אימונים | 8 | 02-01-09 14:55 |