|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כבר מזמן החלטתי להכין סרטון חדש שיזכיר לי את השינוי שעברתי וגם ייתן מוטיבציה לאנשים לעבור את השינוי הזה כי הוא יכול לשנות הרבה דברים לטובה!
מקווה שתהנו... אשמח להנות לשאלות ולעזור לכל אחד שיבקש.. http://www.youtube.com/watch?v=pOJ1m...hannel&list=UL |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט מדהים... כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תותח אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תודה רבה אנשים ! כיף לקבל תגובות כאלו !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() שינוי רציני, יפה שהקפדת לעלות במאסה כמו בנאדם ורק אחר כך חיטבת(היום כולם רוצים לעלות "נקי")
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ח"ח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואו כול הכבוד ירושלמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() תודה רבה !
ציטוט:
ומסכים איתך למרות שאישית הגעתי לאחוז שומן די גבוה משציפיתי.. לא יודע אם הייתי ממליץ לאנשים כמוני עם נטייה להשמנה לעשות דבר כזה... חיטוב בכלל לא קל אחרי מאסה כזאת. תודה רבה ירושלמי ? חח תודה רבה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שפרקת את הכתף שלך מתישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() בתור שמן לשעבר, שגם עבר שינוי רציני, אני הכי מעריך ומבין כמה קשה עבדת, באמת כל הכבוד, ובאמת לאנשים עם גנטיקה כמו שלנו עדיף לעלות כמה שיותר נקי, בהצלחה בהמשך...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה בארץ אין בבתי ספר שיעורי תזונה אין מודעות לתזונה
יש אמהות שדוחפות שניצל מטוגן וצ'יפס מטוגן וכל זה בתוך פיתה עם מיץ מתוק. אחרי בית ספר פיתה עם שוקולד. אחרי ארוחת בוקר קורנפלקס עם סוכר. הילד נראה כמו סופגניה והן מאושרות צווטות לו בלחיים התפוחות. גיל חטיבת ביניים מתחיל להרזות להשמין להרזות להשמין כמו אקורדיון. בצבא מתחטב אחרכך לקראת סוף השירות אוכל הרבה משמין מחדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() ציטוט:
העם דורש צדק תזונתי ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
|
![]() ציטוט:
ראיתי גם את השינוי שלך וראוי להגיד כל הכבוד גם לך ! ציטוט:
אני חושב שאני פשוט אגיד לך תודה.. לא כולם זוכים להקרא אקורדיון ! רק שתדע שיש לי חלום אחד.. שתתן לי רבע מהיחס שאתה נותן לחדש... אני ממש משתדל ואפילו הייתי מוכן להצטרף למפלגה שהצעת לו ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי.
וישראבייספ צודק, בתור מישהו שגם היה שמן לשעבר, ככה זה בישראל, כל היום קונים ממתקים ושטוויות לילדים במקום להאכיל אותם באוכל בריא שלוקח גג 20 דקות לבשל בבית.. חבל שזה ככה. וגם הנוער עצמו חסר ידע בתזונה במקום לעשות דיאטות מסודרות אנשים מרעיבים את עצמם, מגיעים למצבים כאלה בגלל ש'אני רעב' הופך לארוחה של מה שיש בבית דוגמת: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אמנם הכל ברוח ההטרלה אבל בכל זאת באמת נושא נוראי..
האמהות פשוט דוחפות אוכל בלי הכרה ובסוף עם כל הרצון הטוב שלהן מי שאוכל את החרא זה הילד... בכל מקרה תודה elic ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קצת קשה שלא לשים לב... גם אני לאחרונה פרקתי את עצם הבריח מנפילה חצקה על הכתף וקרעתי את רצועת הacj... אחרי הפריקה קרעת רצועה כלשהי? האם זה מחלים? כעבור כמה זמן חזרת להתאמן? אגב...שינוי מדהים, אני גם בתהליך דומה לשלך מעורר השראה כל הכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
נראה לי שעברת משהו נוראי בהרבה יותר ממה שעברתי.. איך אתה מחלים מזה ? לא קרעתי רצועה, ההנחה היא שהרצועה נמתחה... זה החלים לא מעט וכמובן אני ממשיך לעשות תרגילי שיקום ולתת לכתף כמה שיותר לעבוד בטווחי תנועה שהיא מסוגלת.. אין ספק שהיא לא חוזרת למה שהיא הייתה ויש תרגילים שאני לא מסוגל פיזית או פסיכולוגית לבצע... הדבר הכי נוראי שכתוצאה מזה (ואני לא יודע להסביר איך..) יש לי כאבים באזור הבית-שחי גב ובאזור הבית-שחי חזה.. בתרגילים החשובים.. לחיצת חזה, מתח, פולי , חזה עליון.. חזרתי להתאמן אחרי כמה שבועות, כמובן עם משקלים של ילדה רק על מנת לשקם את הכתף ולאט לאט זה חזר אליי.. תודה רבה לך, מאחל לך הרבה הצלחה בהתליך !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה הקטע של נוטלה לכתוב בגדול עם חלב רזה. כאילו שעכשיו זה בריא יותר.
זה כמו לכתוב "עם אגוזי לוז מובחרים". מה אני יכול לבדוק את האגוזי לוז שחצי זה בכלל תמצית טעם, אם הם היו מובחרים או לא? או אם העגבניות בקטשופ היו מובחרות, טריות, גודלו בשמש ללא ריסוס או עם ריסוס, או שהם השאריות של סוף העונה? מי שלוקח מהמדף ממרחי שוקולד לא מחפש דיאטה וכנראה לא מעניינים אותו אחוזי שומן גם ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שנים לא צחקתי ככה | zidan | פיתוח גוף-כללי | 34 | 04-12-07 18:40 |
שנים לא הייתי פה | HammeR3000 | גלריות הגולשים | 25 | 31-10-07 14:55 |