|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.האם ניתן לשלב אימונים של כח מתפרץ , אימונים פליאומטרים , אימוני כח מירבי שככל שהנתי אלו אימונים שעובדים יותר על מערכת העצבים פחות מאשר על שריר , עם אימונים אירובים של רצף נרחב כלומר ריצה 10 ק"מ בקצב בינוני + על הסף האינורבי ולאחריו אימון פליאומטרי או אימון כח מתפרץ.
2.האם ניתן לשלב את אותם אימוני כח מתפרץ , מירבי פליאומטרי עם אימוני סיבולת אנאירובית (ריצות למרחקים קצרים , ספרינטים וכדומה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אפשר גם לאכול קקי של סוס, השאלה אם בא לך ולמה זה מועיל?
אם אתה רוצה להתמקצע בתחום מסוים, תתמקד בו ורק בו. אנאירובי (כח מתפרץ, אימוני כוח וכו') ואירובי הם מנוגדים אחד לשני וברמות גבוהות של כושר ממש מתנגשים. אני בכל אופן מסתכל על ריצת 10 קילומטר כבזבוז זמן ואנרגיה ובעיקר על משהו שהורס התאוששות לגמרי. ריצת 10 ק"מ היא לא פונקציונלית לרוב מקצועות הספורט אז תשאל את עצמך אם ולמה אתה בכלל צריך את זה, וזה אחרי שאתה מבין את המשמעות של כל הניגודים שאתה בוחר לעשות. ולא, אם איכשהו ומסיבה לא ברורה החלטת כן לשלב את כל אלו, את הפעילות העצימה אתה תמיד מכניס ראשונה. 2. ספרינט מאוד דומה לסקוואט במשקל מקסימלי (או במשקל קרוב למקסימלי) בגלל שספרינט הוא פעילות בעצימות גבוהה עד מקסימלית בעצמו. התשובה לשאלה הזו היא כן, אבל צריך לדעת לעשות את זה במינון הנכון ולפי סדר עדיפויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שלפת פה אוסף של אימונים שעצימים לגוף (כל אחד בדרכו שלו)...כחיבור ליחידה אחת שלמה של תוכנית אימונים אני בספק שניתן לשלב את הכל לתוכנית שתתאים למתאמן טבעי ומן השורה...פשוט יותר מדי אלמנטים סותרים.
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לדעתי ברמת העיקרון אין סתירה,
רק שאין סיבה לרוץ 10 ק"מ, באמת בזבוז זמן ולא בריא, חד משמעית! http://www.charlespoliquin.com/Blog/...hier-Back.aspx אין מה לרוץ יותר מ5-3 ק"מ בשבוע למי שרוצה להיות בכושר ריצה, יותר מזה זה מיותר, מקס' תנסה להשתפר במרחקים האלו מעבר לזה זה מיותר. עדיף לשלב נניח ריצה-2 בשבוע, ובסוף האימוני אנ אירובי לתת איזה 10-15 דקות חבל / חתירה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עובר מחר ניתוח ואחריו חודש הפסקה. מה צריכה להיות התזונה שלי? | tsabary | תזונה ותוספים | 4 | 11-10-11 23:21 |
כוח מתפרץ | dordavid | אימונים | 11 | 02-09-09 22:20 |
אימון ואחריו אירובי, איך לסדר את התזונה? | alpha | תזונה ותוספים | 3 | 23-11-07 21:23 |
חודש מאסה מלוכלכת ואחריו חיטוב | dor_dru | תזונה ותוספים | 12 | 24-09-07 12:48 |
כוח מתפרץ | tomerA | אימונים | 13 | 21-07-07 13:52 |