|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עשיתי היום באימון באימון 5x5 דדליפט התחלתי עם 60 ובסוף 100 .
באחת החזרות בסוף העלייה הקשתתי את הגב יותר מדי כנראה ולקחתי אותו יתר על המידה אחורה ועל המקום הרגשתי מן כאב בגב . סיימתי את הסט האחרון הקפדתי על נעילת ישבן ולא הגזמתי עם התנועה אחורה ועבר בסדר . אבל עכשיו כואב לי הגב מאוד ואני חושש שעשיתי לעצמי נזק בחוליות . כשאני מותח לצדדים אני מרגיש כאב חזק וכשאני מתכופף ומתרומם הכאב הוא הרבה פחות מורגש אם בכלל . אני חושש מאוד שיש לי פציעה רצינית עכשיו אני ממש לא רוצה להתעסק עם חוליות .. ההרגשה הייתה כאילו שמתי שלקחתי את הגב אחורה כל המשקל היה על נקודה בגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() דדליפט הוא אחד התרגילים היעילים ביותר בחדר כושר אבל הוא יכול להיות אחד המסוכנים ביותר.
לא רק בדדליפט טכניקה לקויה תגרום לפציעות לצערנו. אני מציע שתלך לרופא ותברר את זה לעומק. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה , אבל הייתי שמח לעזרה קצת מעבר לזה .
אם מישהו נתקל במה שקרה לי פעם .. בטח הוא יותר חכם ממני עכשיו ויכול לעזור אם יש נזק בחוליה , צילום רנטגן פשוט יכול לאבחן את זה ? ומה סביר להניח שקרה לי ? תזוזה של חוליה , או שזה דווקא שרירים .. ומה מומלץ לעשות כרגע ? מנוחה זה מובן , אבל מתיחות וכ'ו ? .. למרות שלא נראה לי מתאים למצב הזה בקיצור אני מודאג אני לא רוצה לשחק עם הגב , אשמח לעזרה . תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פעם הייתי עושה דדליפט בטכניקה חרא והיה קורה לי מה שקרה לך . בשניה של חוסר ריכוז הייתי פתאום מקשית את הגב (ומאבד מתח) והגב היה נתפס לי ואפילו להוריד את המשקולות מהמוט לא יכולתי. אבל זה כואב לכמה ימים ועובר אם זה משהו בחוליה סביר להניח שהיית מרגיש את הכאב גם ברגל או משהו (כי שחוליה זזה היא נוגעת בעצב שקשור לרגליים בדרכ אז סביר להניח שזה לא זה) בכל מקרה תנסה לחזק את הזוקפים שלך בתרגילי עזר של פשיטת גו פשוטה ולעבוד על הטכניקה בנתיים. הטכניקה שלי היום עדיין על הפנים והגב שלי עגול אבל אני מצליח להחזיק אותו לפחות ולא לאבד מתח ולא נפצעתי (טפו טפו טפו) עדיין בדדליפט ואני ב160 (לחמישיה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אם אתה לא מחפש להתחרות באיזה תחרות באדיבילדינג או פאוורליפטינג אני לא רואה שום סיבה לעשות את התרגיל הזה בכלל.
בתרגיל הזה אפשר להפצע קלי קלות . ואם תדפוק לעצמך משהו בגב אתה תסבול כל החיים. זה לא שווה את זה. תעשה סקוואט, תעשה דחיקה במכונה. תאמין לי שתגיע לתוצאות יפות גם עם התרגילים האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כבר שנתים אני עושה דדליפט ושום דבר קרה לי זה לא כזה מסוכן כמו שעושים מזה פשוט צריך לדעת מה לעשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אבל יש תרגילים פחות מסוכנים .
הבעיה בדדליפט שמספיק באת פעם אחת לא מפוקס או קצת עייף והופ !! דפקת לעצמך תגב !! ![]() אני היתי עושה דדליפט וברוך השם לא קרא לי שום דבר ועבדתי עם משקלים כבדים והכל, עכשיו אני כבר לא עושה דדליפט, לא שאני רואה איזה הבדל לרעה ... אתה יכול לוותר על התרגיל בלב שלם, אלא אם אתה מרגיש שהוא בונה לך שרירים בצורה מיוחדת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() זהו פריצת דיסק. אכלת אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() לפי מה שתיארת מתחת ת'שריר פשוט . לפעמים זה יכול להיות מאוד כואב עד כדי כך שקשה להסתובב במיטה .
אם תוך שבוע זה לא משתפר לך לרופא . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
מתרגילים בישיבה(כפיפת מרפקים בישיבה) לחיצת חזה בשכיבה(פציעות כתפים שתוקפות כל מתאמן שלישי במכון?) עבודת רגלים?(השקעה מאוד גדולה ל4 ראשי והשקעה מאוד מאוד פחותה להאמסטרינג) סקואט חלקי? אובר עבודה על שרירי הבטן 0 עבודה על זוקפי הגב? הבנת את הטענה שלי , דדליפט לא כזה מסוכן כמו שעושים ממנו ויש לו יותר תועלת מאשר מגרעות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() |
![]() |