|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע לא רק משקולות
|
![]() אני רוצה להירשם לחדר כושר על איזה תוכנית אתם ממליצים והתאמנתי כבר פשוט בחדר כושר קטן כזה ולא עשיתי ממש רציני אבל אני לא חלש על מה אתם ממליצים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שהתאמן בעבר, זנח וחזר שוב וחוזר חלילה, עדיף לו להתחיל שוב בתוכנית אימון קלה ובהדרגה לעלות את העומסים, מספר הסטים והחזרות.
למתאמנים מתחילים (שנחשבים גם כאלו שהיו, חזרו, הפסיקו 6 שנים, חזרו לשבוע, הפסיקו שנה, חזרו לחודש וכ'ו...אך מכירים פחות או יותר את חדר הכושר ותכולתו) אני ממליץ על תוכנית אימון שנקראת סט אקספרס בה מבצעים סט בודד בכל התרגילים לכל קבוצות השרירים. כך מתאמנים על כל הגוף באימון אחד, חוסכים בזמן ומחזירים בהדרגה את הגוף לפעילות כוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע לא רק משקולות
|
![]() לא אני הפסקתי רק לחודשיים פשוט לא התאמנתי סופר חזק ורציני ואני מתכנן עכשיו להיכנס לזה ברבאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
חדר כושר: פורמה חדרה
|
![]() תתחיל משבועיים עד חודש בתכנית fbw פשוטה תרגיל אחד לכל שריר 2 סטים של 10-15 חזרות רק בשביל להתרגל לחזרה למכון ואחרי זה מסה בss זאת התכנית הכי טובה למתחילים מניסיון שלי ושל אחרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קטע מוזר שקרה לי.. תיכנסו בבקשה | שייקה | פיתוח גוף-כללי | 6 | 02-08-11 20:33 |
בבקשה אל תמחקו את הפוסט, רק תיכנסו לקרוא | סופר מתחרה-על (על תזלזלו) | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 06-04-09 16:21 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
[תוכנית אימונים] תיכנסו בבקשה. | YOSI111 | אימונים | 11 | 07-08-07 04:55 |
האם יש לי עקמת? בבקשה תיכנסו זה חשוב... | ohadhost | פציעות ספורט | 12 | 25-12-06 00:45 |