|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי לכם
שמי אורן בן 22 משקל 70 175 לפני חודשיים התחלתי להתאמן כי היה נמאס לי להיות שחיף, התחלתי במשקל של 65 ועליתי 5 קילו בחודשיים וגם בגוף רואים תוצאות חמדות הבעיה שלי היא שלאחרונה ניסיתי לעשות מתח ולהפתעתי לא הצלחתי לעלות אפילו פעם אחת ההרגשה הייתה כאילו אני שוקל מאה טון!! למרות שהידיים התפתחו יפה. הדבר מבאס רצח כי דווקא מתי שהתפתחתי חודשיים אני לא יכול ולפני שהתחלתי אימונים הייתי עולה בכיף במתח מה? נהייתי כבד ב 5 קילו אז זהו? זה קורה גם לאחרים במכון? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל להיות טוב בעליות מתח אתה צריך לבצע את התרגיל הזה
גם אם עלית במשקל גוף זה לא אומר שלא תוכל לבצע יותר את התרגיל הזה פשוט בכל זמן שמאפשר לך תנסה להרים את עצמך מעל המוט ואתה תראה שעם הזמן אתה תתחזק בתרגיל פשוט בכל אפשרות שיש לך במהלך היום תנסה להרים את עצמך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() זאת אומרת שיכול להיות אדם שנראה בנוי טוב ועדיין אם הוא לא עובד ספציפית על תרגיל מתח הוא פשוט לא יעלה למרות שהוא נראה בנוי ודי מאסיבי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק אפילו שאולי השרירים שמעורבים בתרגיל הזה חזקים אצלך זה לא אומר שבתרגיל כמו מתח באופן פתאומי תוכל לבצע המון חזרות מדובר בסופו של דבר בלהרים את המשקל גוף שלך (וכמובן אפשר להוסיף עוד תוספת משקל בשביל התנגדות) בשביל להיות טוב במתח צריך להתאמן ספציפית על התרגיל הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אלוף
עשית לי סדר בראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא מצליח לעשות הרבה שכיבות שמיכה..+רוצה לקבל טיפ לפיתוח הבטן. | Boxster | אימונים | 5 | 28-05-09 13:23 |
לא מצליח לעשות דיאטה רציפה.. | Imt | תזונה ותוספים | 11 | 28-05-09 13:02 |
לא מתפתח ? = \ | ZorgoBH | פיתוח גוף-כללי | 27 | 17-01-09 18:43 |
חזה לא מתפתח | ItsOk | אימונים | 10 | 21-12-08 14:33 |
שאלה | לא מצליח לעשות כפיפות בטן | MARKER | אימונים | 6 | 13-05-08 01:01 |