|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.מה תורמת הריצה לאחר אימון? האם בכך שאני אוריד אחוזי שומן, קצב הגדילה שלי יפחת? בעצם השאלה היא אם אני משלב אירובי באימונים רציניים זה רק יוריד אחוזי שומן וקצב הגדילה יהיה ממש איטי?
2.אם אני רוצה לגדול בקצב טוב ולקחת אבקות חלבון רגילות (לא גיינר) ותוך כדי לעשות אירובי על מנת להוריד אחוזי שומן כדי להתחטב... זה יהיה יעיל? 3.האם תכנית למתאמן מתחיל ( בשלב ה a-b ) הכוללת כל סט בכל תרגיל 15 חזרות ו2 תרגילים לקדמית ו2 לאחורית היא תכנית יעילה? (תכנית שמאמן נתן למישהו והשאלה היא אם ישלה מניע או שהוא לא מבין מה הוא אומר...) 4.מה יקרה אם אני אתאמן באופן סדיר עם אבקות או לא .. לא חשוב אבל כל האימון לא כולל טיפת אירובי אחת... זאת אומרת ללא ריצות שחייות אופנים כלום... מה ההבדל בין אימון כזה לאותו אימון רק עם אירובי 5.סופר סטיפ/דרופ סטים/פירמידות... למה הם טובים? ולמה הם משמשים..? 6.סימני מתיחה? זה עניין שממש הציק לי בזמן האחרון.. לפני תקופת הבגרויות הייתי מתאמן קבוע ובקצב טוב וכשתקופת הבגרויות התחילה האימונים שלי כמעט ופסקו והופיעו לי סימני מתיחה מאחורי בית השחי כזה לכיוון הכתף האחורית( חשוב לציין שירדתי 3-4 קילו)... שאלתי מלא אנשים... חלק אמרו לי שזה בגלל שאני עושה מתח הרבה... חלק אמרו לי שזה בגלל שגדלתי יותר מדי... וחלק אמרו שזה בגלל שהפסקתי להתאמן בגלל הבגרויות וירדתי 4 קילו... השאלה היא ממה זה בעצם נובע? כי אני ממש רוצה להימנע מסימני המתיחה. תודה רבה לכל מי שיעזור!!! ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי KATOM, 02-07-12 בשעה 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה...
אף אחד? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות לגבי פיתוח גוף | צחי | אימונים | 3 | 06-02-11 16:17 |
שאלות על פיתוח גוף | noam18 | פיתוח גוף-כללי | 20 | 31-05-10 19:55 |
כמה שאלות לגבי פיתוח הגוף | OriHasson | פיתוח גוף-כללי | 4 | 17-06-09 01:36 |
שלום אני חדש פה.. יש לי כמה שאלות לגבי פיתוח שרירים | meir_ezra14 | אימונים | 2 | 31-05-09 14:40 |
כמה שאלות לגבי נושא פיתוח הגוף בישראל... | bored2death | פיתוח גוף תחרותי | 71 | 28-02-09 20:58 |