![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן בבית
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בית
|
![]() שלום לכולם
ברצוני לשאול על כאב שאני חש לאחרונה כבר שבועיים שאני מתאמן בחדר כושר (לפני כן התאמנתי בבית ואני בכושר מעולה ומתחיל לפתח מסה לא רעה) בזמן עבודה על שרירי הידיים פעמיים בשבוע אני מרגיש כאב בעמות. כן אני עושה תרגילים מבודדים גם לשריר הזה של היד וכבר הרבה זמן. ואף פעם לא הרגשתי כאב כזה אך לאחרונה בכל תרגיל פשוט למרות שאני ספציפית לא עובד על עמות עדיין כואב לי בצורה שהיא בלתי רגילה ? ממה זה יכול להיגרם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אתה מרגיש מעיין צביטות קטנות כאלו בצד החיצוני של האמה (איפה שיש יותר בשר) ?
כי זה גם קורה לי לפעמים, ורוב הפעמיים אני פשוט צריך א. או לתת מנוחה של שבוע בערך מכל עבודה על האמות. ב. להוריד משקלי עבודה ולעבוד עם טכניקה On Point. ג. תישתה יותר (רציני), בדרך כלל שאני לא שותה מספיק, השרירים בגוף שלי מתחילים קצת להציק בצורה מעצבנת, לא תמיד אותם שרירים, אבל כזה קורה בשריר מסויים זה מדליק לי נורה אדומה ואני דואג לישתות הרבה הרבה מים. מקווה שעזרתי אבויה, שבת שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עומס יתר (גם: תוכנית אימונים לא טובה) ו/או תזונה לקויה ו/או לא מספיק מנוחה.
תעשה הפסקה של שלושה ימים ואם אתה מרגיש טוב, תחזור להתאמן בצורה שכמה שפחות עבודה של האמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן בבית
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בית
|
![]() תודה רבה על התגובות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מפחמימות בעלות ערך גלקמי גבוה/נמוך | oran | תזונה ותוספים | 6 | 20-03-09 14:08 |
בירור בעלות על קו סלקום | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 2 | 12-03-08 21:57 |
צריכת פחמימות בעלות אינדקס גליקמי מוגבר והסיכון לסוכרת 2 - מחקר - | ran_z | תזונה ותוספים | 3 | 01-12-07 14:04 |
פחמימות בעלות ערך גליקוגמי גבוה עם השייק | TooLy | תזונה ותוספים | 17 | 17-06-07 21:36 |
כאבים בברך + כאבים באיזור היחד האחורית. די נואש... | F][_aMe | פציעות ספורט | 15 | 01-06-07 17:55 |