|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברה,אני מתאמן בבית על ארבעה תרגילים בסיסים במגוון וריאציות,שכיבות שמיכה,מתח,מקבילים,ובטן. אני חייב לציין שהכתפיים שלי דיי בפיגור ביחס לגוף וזה די מציק לי כי לדעתי זה שריר נורא יפה (הפיגור נוצר כי תקופה ארוכה לא עשיתי מקבילים ולא עבדתי כתפיים).
בקיצור,לאחרונה שילבתי מקבילים ולמחרת קיבלתי וואחד דומס בכתפיים ודיי הופעתי כי חשבתי שמקבילים עובד חזק על יד אחורית. אז יש מצב שמקבילים באמת עובד טוב על הכתפיים וזה מספיק? (למרות שאני משלב עוד איזה שהיא שכיבת שמיכה בוויראציה שגם עובדת על הכתפיים. מה אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בעיקרון הדבר היחיד שיכול לעבוד לך על הכתפיים כמו שצריך זה שכיבות שמיכה בעמידת ידיים(הראש כלפי הרצפה ואתה מרים את עצמך)
מקבילים יעבוד על הכתפיים, אבל על חלק קטן מדי מקבילים באחיזה רחבה יכול להיות אימון טוב לחזה ויד אחורית, לא מספיק לכתף
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מזאת אומרת לחלק קטן מהכתף? איזה חלק?
ואני לא חושב שיש כל כך אפשרות לשנות אחיזה (רחבה וצרה) במקבילים,זה דבר מובנה.. ולעולם לא הרגשתי את החזה עובד בתרגיל..אבל אם אתה אומר.. תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() anterior deltiod- חלק קדמי של הדלתא
בקשר לאחיזה, יש מקומות שעושים עליהם מקבילים שהמוטות ברזל בצורת > וככל שאוחזים יותר אחורה האחיזה יותר רחבה, אם לא הרגשת את החזה סימן שהמוטות אצלך מקבילים אחד לשני ולא בצורת >
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אין רבוטה=אין מכון=אימוני בית :( | senate | פיתוח גוף-כללי | 13 | 11-06-09 22:04 |
עבודה בזמן הצבא ללא אישור עבודה | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 26 | 04-04-08 22:44 |
בימים של מנוחה כמה חלבון אני אמור לקחת האם כמו בימים של אימון? | shayetet13 | אימונים | 4 | 14-09-07 12:40 |
עבודה דינמית לעומת עבודה סטטית | GEVER | אימונים | 7 | 07-09-07 14:39 |
בייספס - עבודה עם Barbbell לעומת עבודה עם Dumbbell | Psychopath | אימונים | 33 | 10-10-06 00:39 |