|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני בן 16 גובה 1.70 ואני שוקל 70.8
אני כבר חודש וחצי בחיטוב וירדתי 6 קילו. הבעיה היא שלמרות הירידה הזאת, אני לא רואה שום ירידה בשומן וגם לא בשריר. אז מאיפה ירדו לי 6 קילו אם זה לא מירידה של שומן וגם לא של שריר? ומה אני לא עושה טוב שאני לא יורד בשומן? אני אוכל בגירעון של 500, אני אוכל מספיק חלבון, ואני עושה אימונים אנאירובים. נערך לאחרונה על ידי adidas5521, 14-05-12 בשעה 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי אז ככה, דבר ראשון בחיטוב יורדים הנוזלים, ככה שסביר להניח שהרבה מזה זה נוזלים.
דבר שני אני לא בטוח שלא ירדת בשומן, אולי אתה פשוט לא שם לב לזה סביר להניח שהרוב נוזלים אבל אני בטוח שגם ירדת קצת בשומן. לא הגיוני 6 קילו של נוזלים לדעתי. שמע קצת סבלנות התוצאות יגיעו... ואם אתה נתקע, תקצץ כל פעם קצת קלוריות (תתחיל מהפחמימות) ובמקביל להוסיף אירובי וכו'.. (קלוריות in קלוריות out) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הכל זה תהליך אחי גם אני הייתי בחיטוב 3 חודשים וראיתי ממש תוצאות והתפתחות רק לאחר 7 שבועות.
אם הורדת את ה6 קילו יכול להיות שחלק מזה זה מים לא בטוח ואם אתה מוריד כל שבוע בין חצי קילו לקילו אז זה מעולה אם אתה מוריד יותר מזה אתה כבר מאבד מסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתם כאילו לא קוראים הודעות וסימנים ברורים?
חמודי-אתה בחור רזה-שחיף [לא בקטע מעליב אלא פשוט מצב אמיתי] אתה לא רואה שאתה יורד בכלום כי אתה פשוט יורד במאסה כללית של שריר ושומן ביחד כי הגוף שלך לא נמצא במצב שיש לו מה לשמר [שריר] תתחיל להעלות במאסה עכשיו כי אתה תגיע למצב נוראי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שההוא מעליי אמר.. תתחיל לאכול ותעלה במסה. תגיע למשקל 80 תתחיל חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה|בעיה מוזרה להפליא(נפיחות בצד ימין) | SonOfGod | פיתוח גוף-כללי | 10 | 15-09-11 00:21 |
אממ... בעיה מוזרה עם הפורום... | bl0rgish | פיתוח גוף-כללי | 3 | 22-04-08 12:20 |
בעיה/מתנה מוזרה | CriminaL | תזונה ותוספים | 10 | 14-10-07 16:59 |
בעיה קצת מוזרה על המשקל | gps | תזונה ותוספים | 6 | 19-12-06 14:01 |