|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 17, גובה 1.69-70, משקל 66 קילו.
אני רוצה לעשות חיטוב כדי לרדת באחוזי שומן.. אני לא כל כך שמן, אבל כדי להתחיל מסה אני רוצה לשקול פחות מ60 קילו. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מזריק כל יום 4mg הורומון גדילה (כבר כמה שנים), זה משנה משהו בתפריט? ז"א לצרוך פחות חלבונים או משהו כזה? וזה בכלל בסדר להתאמן רציני במכון כושר שלוקחים ככה הורומון גדילה? מצטער אם זה נשמע מפגר אבל אני לא רוצה לדפוק משהו ![]() תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכללי מערכת הורמונלית של בן-אדם זה דבר אינו פשוט בכלל, זה רק אומר שעדיף להיות זהיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה על gh זה ה- זמן להתאמן
![]() ![]() ![]() ![]() סתם יש לך בעיות גדילה שאתה מזריק הורמון גדילה כל יום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() חח אני לא סתם מזריק xd
היה לי iss שזה אומר שלא גבהתי מבעיה לא ידועה, ושנתיים וחצי שהזרקתי גבהתי 27 ס"מ.. עכשיו אני גובהה בקצב הרבה יותר נמוך לצערי ): סגנקורו אני לא מתכוון לקרוע את עצמי, בפגישה הבאה שלי עם הרופא אני ידבר איתו אם הוא יאמר לי להפסיק אני יפסיק.. Chest אתה אומר שההורומון גדילה עוזר לאימונים? בכללי נראה לי אני יתחיל להתאמן למרות ההורומון גדילה.. תוכנית fbw ומאזן קלורי שלילי מספיק להורדת אחוזי שומן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
אם הרופא ירשה לך להתאמן בזמן שאתה לוקח GH (אם אתה בטוח שזה הורמון גדילה ולא סתם איזה סטרוידים(לא אנאבוליים). הייתי עושה אימונים כל היום אם אתה מספיק להתאושש. זה מה שהורמון גדילה עושה לישיש בן 70: http://www.odditycentral.com/news/dr...dybuilder.html תחשוב מזה יכול לעשות למישהו צעיר כאשר שאר ההורמונים אצלו בעליה מתמדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() wow פאק זה מטורף.. אני מניח שאני לא יורד טבעי באחוזי שומן כי אני פשוט
אוכל מלא ( לא רק שטויות, גם בשר וזה). אתמול עשיתי 10 חזרות של לחיצת חזה עם 55 קילו (מוט אולימפי), והיה לי די קשה.. היום אני לא מרגיש כאבים בשרירים או משהו.. לזה אתה מתכוון בהתאוששות? ד"א, שאני חושב על זה, בשנה האחרונה לא נשארו לי סימנים אחרי תאונה או כל דבר אחר :o חבל שזה ייגמר אחרי שאני יפסיק לקחת d: עריכה: זה Genotropin זה יעני הורומון גדילה סינתטי זה שמזריקים עם העט.. אני גומר אמפולה ב-3 ימים חח נערך לאחרונה על ידי zeter, 20-04-12 בשעה 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
וזה בעצם גם ההבדל שיהיה לך במסת שריר אם תמשיך להתאמן כל יום בזמן שאתה לוקח הורמוני גדילה- קודם עדיף תתיעץ עם רופא אני בספק שהוא יתמוך באימונים אינטנסיביים להתאוששות ממחלה וכו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי הבנתי.. ואתה צודק אני לא הולך להתאמן כל יום בכל זאת ההורומון גדילה שאני לוקח לא בשביל זה.
אני ילך על fbw ואני יכין תפריט עם מאזן קלוריות שלילי וינסה לעלות במשקלים, תודה לכולם! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת על תפריט חיטוב ואימונים וכמה שאלות בנושא ... | roeicohen | תזונה ותוספים | 3 | 15-02-12 19:09 |
תפריט חיטוב ואימונים | shual | תזונה ותוספים | 2 | 13-02-11 21:41 |
גדילה | pala | תזונה ותוספים | 10 | 06-05-09 18:17 |
[בקשה] תפריט ואימונים | maxG_unit | אימונים | 2 | 17-09-08 16:32 |
גדילה. | Ferrari F430 | תזונה ותוספים | 4 | 20-01-08 17:30 |