|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות שצולמו בתחילת האימונים 23.10 וחודש אחרי 23.11
משקל התחלתי 55.5 משקל לאחר חודש 60 תמונה במשקל 55.5 קילו [IMG] ![]() תמונה במשקל 60 קילו [IMG] כמובן וידוע לי שהפוזינג לא משהו אבל נעבוד על זה ![]() נמשיך לתת בראש! שבוע טוב לכולם! נערך לאחרונה על ידי Terminatorizer, 01-12-12 בשעה 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה באחוזי שומן מאוד נמוכים, תעבוד בטן חזק כמו שכבר רשמתי לך, יהיה לך ריבועים מטיטניום.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() שינוי יפה! 5 ק"ג בחודש לא בא ברגל
תמשיך כך אחי, יש לך עוד הרבה מה לתת. בהצלחה!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שקודם היית כזה שחיף
למשקל כזה - אחלה גוף, לא יודע מה הגובה שלך אבל לגובה 1.75~ זה נראה 70 ק"ג. יש הרבה חבר'ה בצבא במצב כזה שהם באים סביב ה-60-65 ק"ג בגובה 1.80 והם מאד רוצים לעלות 10-15 ק"ג שרירים ולהיות יותר מסיביים לא רזים או רזים עם כרס, נכנסים לחדר כושר ומרגישים תקועים כי כל מה שהם אוכלים הם לא עולים, הרבה רוצים להגיע לגוף שיש לך, ואולי כן אפשר להגיע לגוף שרירי עם 60 ק"ג.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, לא רוצה לצנן את ההתלהבות, אני רק רוצה לחדד את זה שלמרות שזה נראה בסדר עכשיו אתה עוד צריך לעלות הרבה מדרגות.
והמדרגה הראשונה לפי מה שזה נראה זה גב. תתחיל לעשות חתירות. אתה תראה שינוי מסיבי. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לדעתי אתה צריך לעשות מאסה רצינית ומאסיבית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מה אתה ממליץ לעשות בשביל להגדיל את הריבועים?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() להגדיל ריבועים?
עוד מאסה בבטן זאת הכוונה? חזרות כמו של הצבא, דקה אחת למקסימום x 4 או 5. 3 פעמים בשבוע. מנסיון זה מוציא את כל השורה של הבטן החוצה [כמו של בודי בילדרים רציניים שהכל בחוץ] או לחליפין בטן יותר רציני, הרבה תרגילים מסובכים קצת מכל דבר. בסך הכל חשוב לעשות בטן לפחות פעמיים בשבוע שהמטרה תהיה מספר גבוה מאוד של חזרות במצטבר, [סביב 300 כל פעם] מי שלא עשה לא יודע אם זה עובד או לא אז שלא ירשמו לי כל מיני תגובות על סמך לא סמך. תעשו תגלו. בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא רוצה להרוס את הפוסט אז אני רק ישים לך קישור
http://cdn.memegenerator.net/instanc...x/29267654.jpg
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח, לא יודע איך לאכול את זה.... :&
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חודש ושבוע , מקווה שרואים שינוי . | BodyLanguage | גלריות הגולשים | 10 | 17-10-11 21:45 |
שינוי שלי, 4 חודש. | =amit= | גלריות הגולשים | 13 | 14-03-10 13:25 |
חבר רוצה לדעת האם ניתן לעשות חודש-חודש.. | lkpo16 | פיתוח גוף-כללי | 10 | 21-07-09 22:27 |
שינוי מ-ד-ה-י-ם, שינוי אמיתי של בן 15 - עלייה של 70 פאונד בשנה | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 27 | 13-09-08 15:53 |
שינוי תוכנית האימונים כל חודש ותרגילי "מוצא" | ThaiB0X | אימונים | 22 | 29-07-07 11:48 |