|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() השיער מסתיר לא רואים כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ירדת טוב מאוד, אם תוריד תשיער אתה תראה הרבה יותר חטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתכם. תעשה עם זה משהו.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() להמשיך בחיטוב? או להתחיל מאסה?
עזבו בנתיים את השיער חבר'ה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() להמשיך חיטוב ולקבוע תור דחוף
http://www.americanlaser.co.il/campa...OGLE1&BID=5261 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() 125 קילו בתמונה הראשונה קשה לי מאוד להאמין(כי ראיתי מפלצות עם נתונים כמו שלך),אבל בסדר.
נראה היה לך מסה ואתה לא סתם שמן שאף פעם לא נגע במשקולות. לשאלתך כן תמשיך חיטוב תרד לסביבות 11 % ואז תתחיל מאסה.
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 125 kg?!
lol nat Although i'm 10-14 c"m shorter then you when i was 106 i was a lot bigger then that... right now at 100.5 i'm a lot bigger then that.. what do people get telling a high number then it really is?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לצערי זה היה המשקל שלי
ככה נראתי בגיוס שלי, והורידו לי פרופיל בגלל אותו משקל ... ![]() במשקולות לא נגעתי אף פעם, אבל היתאגרפתי משהו כמו שנה וחצי כולל אנאירובי משקל גוף יש לי טפסים של ביקור רופא עם המשקל שלי...אם זה כל כך משנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התמונה לא עובדת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ממש לא היית נראה 125 קילו ואתה נראה כאילו בעבר נגעת במשקולות כי רואים שיש עלייך מסת שריר לא קטנה ביכלל אבל אם אתה אומר שזה המשקל שהיית ושירדת 30 קילו אז כל הכבוד לך ..
עכשיו לענייננו: תמשיך עוד לחטב, ושתסיים חיטוב תתחיל מסה נקייה כמה שיותר כי יש לך נטייה להשמנה רצינית . ודעתי כמו כל שאר חברי הפורום תעשה משו עם השיער על החזה והבטן כי זה ייראה יותר טוב ויותר חטוב חחח בהצלחה גבר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חופשה באמצע חיטוב - תכנון יעיל לפני / אחרי | Scylla | תזונה ותוספים | 12 | 21-06-10 06:06 |
חיטוב קצר באמצע מסה ? | OmriF | תזונה ותוספים | 56 | 29-12-08 21:53 |
ברקו באמצע חיטוב 36 יום | Berk0 | גלריות הגולשים | 22 | 18-08-07 22:12 |
אחרי יותר מחודשיים וחצי של חיטוב, צ'יט מטורף מבחינתי... | hell | תזונה ותוספים | 23 | 27-06-07 15:42 |
שינוי מטורף אני עדיין עם פה פתוח | MagneZium | פיתוח גוף תחרותי | 66 | 26-02-07 15:16 |