|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמזדהים איתי?
כרגע אני במאסה ולאחרונה אני סובל מכאבי בטן קטלניים שנמשכים איזה 8 שעות, אתמול הייתי מ1 בלילה עד 4 בבוקר בשירותים לא צוחק!!! אין לי מושג למה,אף פעם לא היה לי בעיות במערכת העיכול אני ירשום מה אני צריך פחות או יותר בתפריט: פייבר 1 איזה 150 ג' 2 סקופ חלבון אינטראקטיב קוטג' לפחות חצי קופסה יוגורט לפחות 2 ביום לחם חיטה מלאה לפחות 6 פרוסות ביום אורז או פסטה איזה 200 ג וחזה עוף 200 ג טונה מלא ירקות ביום פירות תמרים ביום של אימון פחות או יותר זה מה שאני אוכל כל יום, יכול להיות שיש עומס על מערכת העיכול? כי יש לי בתפריט מלא סיבים תזונתיים בכל מקרה ביינתים אני בהפסקה עד שאני לא מברר מה זה החרא הזה למה אחרי אתמול ניהיה לי טראומה מכל האוכל הזה נערך לאחרונה על ידי wilshire818, 16-12-11 בשעה 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() לי אישית לא היו כאבים בבטן.
אבל אחי תתחשב בזה שכאן אנחנו לא רופאים,לפנות לרופא זה הכי בטוח יעיל וטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תפחית במוצרי חלב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לקחת ממקום 2 דנונה חצי קופסת טונה
לפעמים מוצרי חבל הם עושים סלט בבטן או שבאמת העמסת הרבה לפני השינה השאלה אם זה חד פעמי או קורה לך הרבה ומה אתה אוכל בדרכ לפני השינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל חוץ מזה מה אתה אוכל לפני השינה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז קופסא קוטג +דנונה לפני השינה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לך תדע אולי זה היה מקולקל (:אבל תנסה להוריד איזה 2 דנונה וממקום זה חצי טונה
אולי יהיה יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש מצב שיש לך יותר מידי סיבים דווקא לא נראה קשו רלמוצרי חלב אתה אוכל ממש קצת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדחף אוכל סתם, אם אתה רוצה לאכול - תאכל, אם לא - אז לא.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמין שזה היה מקולקל, זה קרה לי כמה פעמים כבר, וחוץ מזה אני תמיד בודק תאריכים
בקשר לסיבים, אני מאמין גם שיש קשר לסיבים, ניסיתי לחפש מאמרים מה הרף הסיבים שיש להכניס לגוף ולא מצאתי כלום, מישהו מבין משהו בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי אולי תנסה להוריד 2 גביעי דנונה בחצי קופסא טונה
מצרכי חלב יש רגישות כל אחד זה שונה . אני למשל אם אני ישתה קרטון חלב חבל מי שילך באותו יום למכון כושר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט לעליה במאסה יאלהה הגיע הזמן לעלות במאסה כמו בנאדם. | The-One | תזונה ותוספים | 12 | 27-04-09 15:35 |
למה כדאי להיות אישה? המסקנה - לא כדאי | Gil-G | פיתוח גוף-כללי | 20 | 18-11-07 12:43 |
קולה במאסה.. | Tal67 | תזונה ותוספים | 18 | 11-11-07 14:37 |
חבר שלי במאסה | street | גלריות הגולשים | 18 | 23-07-07 15:34 |
איזה מאמרים כדאי ליקרוא באתר כדאי לשפר את הידע באופן משמעותי? | משה.ל | פיתוח גוף-כללי | 3 | 26-11-06 09:04 |