|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: רוצח שכיר של ה קגב
עוסק ב:: עבודה :-)
חדר כושר: בית הנוער
|
![]() גיל 17 וחודש
גובה 1.74 משקל 65 (עליתי ממשקל 54) מסה:יש קצת אחוז שומן:18+ שלום אני 3 חודשים התאמנתי בתוכנית SS והיום החלפתי לABC (לפני שחצי פורום כאן יגיד לי ש SS הכי טוב אני אגיד לכם למה פרשתי מ SS) 1 כבר חודשים אני לא מעלה במשקלים של האימוניםמSS בכל התרגילים! 2 כבר חודשים שאני לא עולה במשקל הגוף שלי ורק באחוזי שומן 3 עשיתי סקוואט 3 חודשים לא טוב והתחילו לי כאבים בגב והלכתי לרופא (שעל הבדיקה רק לקח לי 250 שקל)והוא אמר שהתחילה לי פריצת דיסק עכשיו התחלתי היום את התוכנית הזאת http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=206&Page=1 עכשיו מתחיל השאלות על AB ואני מקווב שיענו עליהם 1 מישהו שאני מכיר אמר לי ש ABC זאת תוכנית ניפוח וSS זאת תוכנית כח וגם ניפוח! 2 מה זה תוכנית ניפוח? 3 מה זאת תוכנית כח? 4 בSS עולים יותר מהר בכוח ומסת שריר האם אם אני יעשה תוכנית AB עד החופש הגדול שזה 6 וחצי חודשים מעכשיו ואני יעלה למשקל 76 ויחטב אני יראה תוצאת? 5 בתוכני ABC לא מעלים הרבה משקלים האם לא צריכים לאכול כמו בתוכנית SS? (אני יודע שצריך לאכול כדי לעלות במשקלהגוף אבל בSS מעלים משקליםגם בגלל שכול אימון מעלים יותר מהאימון הקודם בפלטות,אני מתכון לעלות משקלים ב AB אבל לא כמ ב SS ) 6 האם אני יעלה פחות אחוזי שומן בABC מאשר ב SS? זהו לבינתים אל תחשבו שאני אחד מהילדים המפגרים האלה שלא יודעים כלום יש לי קצת מסת שריר ואני יודע מה אני מפסיד מהמעבר לתוכנית אימונים אחרת וכבר פריצת הדיסק נעלמה לי ואני ישלב את רוב תרגילי הSS בתוכנית הזאת! אני ישלב סקוואט,דדליפט,בנץ ! טוב עד לכאן ביינתים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() פריצת דיסק לא "מתחילה" ולא "נעלמת" או שלא הבנת נכון או שהלכת לרופא על סמים.
אין דבר כזה תכנית ניפוח יש עליה במאסת שריר, והדבר הכי טוב בהתחלה זה תכנית שמתקדמים בצורה ליניארית כל אימון, כמו ss אין סיבה שלא תעלה במאסת שריר יפה עם abc אם תבנה אותה נכון ולא תתעסק יותר מדי בקקה כמו תרגילים מבודדים לכתף אחורית או יותר מדי תרגילים לבייספס ולבטן ותעשה את התרגילי ליבה(סקוואט, דדליפט, בנץ') אחוז שומן תלוי לרוב בתפריט תזונה שלך, מניסיון גם אנשים רציניים לא יודעים לעשות מאסה נקיה כמו שצריך על הפעם הראשונה, פשוט תאכל המון חלבון ויהיה בסדר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
כללי:: רוצח שכיר של ה קגב
עוסק ב:: עבודה :-)
חדר כושר: בית הנוער
|
![]() ציטוט:
הלכתי לנירולג (רק שזה לא רופא נשים חחחחח)או איך שלא קוראים לזה אז אומר לי שיש לי משהו בחוליות בגב שאם זזו ממקומם ונתןלי שבוע וחצי חופש מהבית ספר ואמר לי לא להתאמן חודש! ששאלתי אותו אם זה פריצת דיסק או לא ענה לי בישר הוא נתן לי מונחים רפואים והוא אמר שזה מאוד מסוכן מה שקרה לי! אז אתה אומר לי שכול עוד אני ישלב תרגילים מורכבים (סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) אז אני יעלה טוב במסה? למה כולם אומרים שהתרגילים של ab כל תרגיל אחר בחדרי כושר לא טובים אם לא משלבים בהם (סקוואט,בנץ,פרס,דדליפט?) כי אני עכשיו בתוכנת הזאת ab עובד אפילו על האמה של היד אז למה זה לא כל כך טוב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזה בשר יש בא הכי הרבה סוגי חומצות אמינו ולא הרבה שומן?? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 14 | 03-06-10 00:11 |
תוכנית אימונים שלי מה דעתכם? אני יודע שיש הרבה סטים אבל כך אני רוצה | futurex90 | אימונים | 10 | 24-05-09 17:30 |
שיבולת שועל , הרבה שאלות ! | robert7 | תזונה ותוספים | 23 | 08-11-08 19:18 |
3 שאלות- ענבים אדומים, חמאת בוטנים ומאכל אם הרבה קלוריות | Valencia | תזונה ותוספים | 0 | 21-10-07 03:36 |
תוכנית Ab צריך הרבה עזרה !! תודה רבה לכם מראש ! | pimp | אימונים | 6 | 22-06-07 21:47 |