|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 16 ורוצה להתחיל לקחת אבקות אז הלכתי לחדר כושר ודיברתי עם המאמן והוא אמר לי שזה לא טוב להשתמש מתחת לגיל 18 ושלא כדאי לי לקחת..
במה זה יכול להשפיע אם אני מתחת ל18? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה אומרים את זה אני חושב כי בגיל 18 הגוף שלך כבר יותר חזק ויכול לעכל דברים בלי שום בעיה
זה כמו לשאל אם אפשרי לתת לתינוק אבקת חלבון ולא נראה לי משהו יתן ויקח סיכון וגם נשמע מוזר כי הגוף שלו עדין לו בשיא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() מה זה השטויות האלה? חלאס לחשוב שאבקה זה איזה חומר שבזכותו "תתנפח" פלאים פתאום. זה בסך הכל תוסף תזונה לא יותר מזה. זה פשוט יותר נוח וקל לצרוך אותו כמו חלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שהיא "תנפח" ?
רק חושב שלתת אבקה לא בכל גיל אחרי הכל זה לא משהו "טבעי" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ילדים,אנשים הנוטלים תרופות מרשם ונשים בהריון מומלץ לפני שימוש בתוספי תזונה להיוועץ עם רופא.
אבקת חלבון לא תגרום לשום בעיה בגילך במידה ואתה אדם בריא והנך משתמש בתוסף בהתאם.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: גר ברחובות, מתאמן כ 3 שנים, אגרוף+חד"כ, בזמן אחרון מרוכז בתחום פיתוח גוף וכל משקשור לזה.
עוסק ב:: אגרוף, MMA, עובד כמוכר בתחום תוספי מזון
חדר כושר: מדיפיט
|
![]() אין שום בעיה להשתמד שזה בהרך אחרי גיל 13, כי לפני זה הגוף לא צריך כמויות כאלה של חלבון(שמרוכז בתוך מנת הגשה), מעבר לגיל הזה אין שום בעיה, יותר מסוכן זה לא לאכול אחרי האימון ולא לתת חלבון אחרי האימון כי גוף שלך פצוע בצריך להתאושש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() תמיד חשבתי שמטרנה(מתרנה?) זה אבקת חלבון לתינוקות 0.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() אל מה אתה מדבר לעזאזל? אתה כנראה חיי בתקופת המיתוסים עדיין וחבל. אתה לא חייב לאכול שום דבר לאחר האימון. תאכל ארוחה נורמלית לפני האימון והכל יהיה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון זה רק תוסף מזון . תתאים את זה לתפריט שלך לפי הערכים התזונתיים הסופיים שאתה צריך להגיע אליהם בסוף היום ושלום על ישראל!
אין בעיה לקחת בגילאים כמו 16,17 אבקות..למעשה ,באף גיל אין בעיה לקחת אבקת חלבון . כמו שאמרתי,רק תוסף מזון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: גר ברחובות, מתאמן כ 3 שנים, אגרוף+חד"כ, בזמן אחרון מרוכז בתחום פיתוח גוף וכל משקשור לזה.
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה להגיד לי שתאה בעצמך לא אוכל אחרי האימון וגודל אז אתה כנרא לוקח סטרואידים או בוסטרים(אבל הכמות ענקית) או שאתה כן אוכל אבל אחרי איזה שעתיים(המקרא כזה אתה מקבל רק חצי מי התוצאות) וחשוב להבין שיש מיטוסים שמחקרים הוכיחו שזה מיטוס ויש דברים שמחקרים רבים הוכיחו אותם כמו למשל לאכול אחרי האימון. בכל מקרא אפילו למוצרים רבים בשוק שאין הוכחה ברורה לזה שהם עובדים עדיין יש הרבה ביקוש(כמו למשל zma) אך עד שלא הוכיחו שזה לא יעיל אי אפשר לקרוא לזה מיטוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() אני סטרואידים? ומה זה בוסטרים לעזאזל? קיצור זה ויכוח מטומטם כתבתה מלא שטויות אז באמת שעדיף שתלך להתעדכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
ובוסטרים זה יענו טסט בוסטרים (מה שלא עובד בשיט). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() *בוסטרים זה חומרים טבעיים שעוזרים לך להפריש הורמונים אנאבוליים.
ואני לא אומר שצריך לרוץ לקחת שייק בסך הכל הזמן האופטימלי זה שעה אחרי אימון, לאחר אימון אינטנסיבי מומלץ לשתות שייק כבר כחצי שעה אחרי האימון(כדי להוריד רמת הקורטיזול שמופרש חזק אחרי אימון אינטנסיבי) אני לא מבין למה אתה אומר שכתבתי שטויות. ולאן שלא תילך ולא משנה את מי תישאל ואיזה מאמר תיקרא תמיד יענו לך אותו דבר: ארוחה אחרי אימון היא הכי חשובה למתאמן. נקודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הנושא , אם אתה באמת שואל את זה בצורה רצינית , אז התשובה היחידה שיכולה ללהיות שתועיל לך זה לאכול אוכל רגיל מהסופר הקרוב כמו שצריך ..... ואז לחפש למלא את המטבח שלך בחביות 2 קילו של כל מיני "אבקות למבוגרים בלבד" יום של חפירה ברשת ומותר לך d:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
נכון,אחרי האימון כן חשוב לאכול פחמימות כדי לעלות את האינסולין,אבל לגבי החלבון?אל תחייה בסרט ש אימון +שייק חלבון=סוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאב בחוליה מתחת לעורף. | Mr.Dino | פציעות ספורט | 1 | 16-09-10 19:38 |
ירידה מתחת ל10 אחוז שומן | אדיר א | תזונה ותוספים | 41 | 03-08-09 21:51 |
משהו שראיתיי בפורום לאופנועים בקשר להרכבה מתחת לגיל 18 (מתן בשבילך אחי88 | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 15 | 22-12-07 17:25 |
למה אסור לילד מתחת לגיל 18 אימון כוח? | LoveStone | אימונים | 32 | 03-01-07 22:33 |