|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() הי חבר'ה,
מאמר חדש עלה לאתר, מאמר בהחלט מעניין! החיטוב תקוע – למה אנחנו לא מצליחים לרדת במשקל ותקועים באחוז שומן? שווה קריאה! תהנו. ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אחלה מאמר אני בטוח שיחדש להרבה
רק אני יוסיף שמה שעוד חשוב בהקשר הזה ושיכול לתקוע דיאטה ,הוא העמסות (כמובן כל אחד והעמסה שמתאימה לו),שאחד התפקידים שלה הוא לאזן הורמונים (כמו קרטיזול) נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 22-09-11 בשעה 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אתה יודע זה מוזר כל הקטע הזה של העמסות רוב התזונאים בארץ בכלל לא אומרים ללקוחות שלהם לעשות העמסה כולל ישראלבודי .. דיברתי עם אחד שעשו לו תפריט חיטוב עשו לו תפריט סטנדרטי הוא יורד סבבה והכול אבל כששאלתי אותו על העמסות אמר לי שהוא בחיים לא שמע על זה וחשב שאני ליצן " זה חיטוב אסור להעמיס זה יהרוס תחיטוב"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמע אפשרי לרדת בלי,אבל ההשלכות יכולות להיות:ירידה גדולה יותר במשקלי עבודה,עבידה גדולה יותר של שריר,אפשרות להיתקע,וגם מנטלית זה עוזר...
ברור שאפשר לרדת גם בלי זה ,כמו שאפשר גם להטחטב בחיטוב רגיל עד 10 אחוז שומן לעומת דל פחמימה שיכול להיות יותר יעיל ,השאלה מה ההשלכות ומה יותר יעיל.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אז אני לא מבין למה תזונאים (כולל התזונאים של האתר ) לא אומרים ללקוחות שלהם להשתמש בעמסות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואני לא מבין למה תזונאי בין ה"מובילים" בארץ אומר שgi משפיע על עלייה במשקל ושומן משמין...אבל זה קורה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני חושב שפשוט לתת העמסה ללקוח זה לא דבר ריאלי.
במקום זה תזונאי יעדיף לתת לו פעם בשבוע צ'יט,אפילו 2.זה לא כמו העמסה,אבל לרוב זה מתפקד כמו ומשפיע טוב על הגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() למה לא? אם זה יקדם אותו אז למה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר שלי עלה לאתר! | agrox | פיתוח גוף-כללי | 35 | 26-03-15 23:32 |
עלה מאמר חדש לאתר! הכל על חלב!! | zivgin | תזונה ותוספים | 15 | 03-10-10 18:17 |
מאמר חדש שלי עלה לאתר-כולסטרול | !Demon! | תזונה ותוספים | 41 | 17-05-10 19:12 |
מאמר חדש שלי עלה לאתר!! | hypertrophy | פיתוח גוף-כללי | 50 | 20-05-09 23:49 |