![]() |
מאמר חדש עלה לאתר - קורטיזול
הי חבר'ה,
מאמר חדש עלה לאתר, מאמר בהחלט מעניין! החיטוב תקוע – למה אנחנו לא מצליחים לרדת במשקל ותקועים באחוז שומן? שווה קריאה! תהנו. :sbb3: |
אחלה מאמר אני בטוח שיחדש להרבה
רק אני יוסיף שמה שעוד חשוב בהקשר הזה ושיכול לתקוע דיאטה ,הוא העמסות (כמובן כל אחד והעמסה שמתאימה לו),שאחד התפקידים שלה הוא לאזן הורמונים (כמו קרטיזול) |
אתה יודע זה מוזר כל הקטע הזה של העמסות רוב התזונאים בארץ בכלל לא אומרים ללקוחות שלהם לעשות העמסה כולל ישראלבודי .. דיברתי עם אחד שעשו לו תפריט חיטוב עשו לו תפריט סטנדרטי הוא יורד סבבה והכול אבל כששאלתי אותו על העמסות אמר לי שהוא בחיים לא שמע על זה וחשב שאני ליצן " זה חיטוב אסור להעמיס זה יהרוס תחיטוב"
|
תמע אפשרי לרדת בלי,אבל ההשלכות יכולות להיות:ירידה גדולה יותר במשקלי עבודה,עבידה גדולה יותר של שריר,אפשרות להיתקע,וגם מנטלית זה עוזר...
ברור שאפשר לרדת גם בלי זה ,כמו שאפשר גם להטחטב בחיטוב רגיל עד 10 אחוז שומן לעומת דל פחמימה שיכול להיות יותר יעיל ,השאלה מה ההשלכות ומה יותר יעיל.... |
אז אני לא מבין למה תזונאים (כולל התזונאים של האתר ) לא אומרים ללקוחות שלהם להשתמש בעמסות
|
ואני לא מבין למה תזונאי בין ה"מובילים" בארץ אומר שgi משפיע על עלייה במשקל ושומן משמין...אבל זה קורה..
|
אני חושב שפשוט לתת העמסה ללקוח זה לא דבר ריאלי.
במקום זה תזונאי יעדיף לתת לו פעם בשבוע צ'יט,אפילו 2.זה לא כמו העמסה,אבל לרוב זה מתפקד כמו ומשפיע טוב על הגוף. |
למה לא? אם זה יקדם אותו אז למה לא
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ