|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי יום בשבוע שאני מחוץ לבית הרבה זמן ואני מנסה לחשוב על משהו שיכנס שמה.
חשבתי על 180 ג' של ברנפלקס של תלמה + 5 שקדים כדי להשלים קצת שומן. יצא לי משהו כזה קלוריות:450 פחמימות:49 חלבונים:22 שומנים:10 סיבים תזונתיים 48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח לא הבנתי מה השאלה או הבעיה ?
אם ברנפלקס יכול להיות כארוחה ? יש סיבה שלא ? אם אתה במאסה אחלה של ארוחה ואם אתה בחיטוב גם אחלה של ארוחה כמובן תלוי בסה"כ של התפריט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח
מבחינת קלוריות וערכים זה סבבה. אחוז החלבונים בארוחה קצת נמוך (27%), אבל בקטנה. אני שואל כי אולי יש סיבה שברנפלקס + כמה שקדים לא יכול להוות ארוחה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בגלל שאני גם אוהבת ברנפלקס ניסיתי השבוע את הדגנים החדשים שלהם-מיקספלקס כי לי הרבה פעמים נמאס מלאכול את אותם דגנים כל הזמן שזה משהו טוב, יש שם כמה סוגים, בנתיים ניסיתי רק אחד והיה טעים אבל ניראה מה היה עם השאר..וחוצמזה שאם אתה יום ארוך מחוץ לבית תכין לך גם כריכים, פירות, ירקות...דגנים זה אחלה לארוחת 10 אבל מה עם שאר הארוחות..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() כמה זמן לא אכלתי דגנים, אחחחח איפה הימים שהייתי דופק קערה מפוצצת בכריות במילוי נוגט 3>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מציק שזה כמות כזו גדולה - 180 ג' =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דייי הדליקו אותי על המוצר הזה!!!
עובד או לא עובד??שווה או לא שווה??תשובה חד משמעית בבקשה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אכלתי אותו תקופה..
זה יקר רצח, יש לזה טעם של חול, ואני רוצה לראות את פותח האשכול מסיים 180 גרם ברנפלקס בארוחה.. אם כבר (ואני לא סובל את המוצר הזה) זה משביע ומתאים יותר לחיטוב. למה לסבול במסה שאפשר לאכול אוכל טעים?!?!?!?!?!
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() חחח, חול ? דווקא זה לא רע עם כפית דבש, נסה גם להוסיף פירות טריים בפנים, זה מה שאני עושה כארוחת בוקר.
אגב יש לך גם חלבון מהשקדים, אמנם זניח אבל עדיין חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוכלים מה שאפשר וצריך.. =]
אין ספק ש-180 ג' זה לא הולך בביס... אבל מוזר עכשיו ההורים חזרו מהסופר עם המוצר עם ערכים אחרים קלוריות:260 פחמימות:55.6 חלבונים:10.8 שומנים:2.35 סיבים תזונתיים 23.8 ל-100 ג'.. זה הברנפלקס ללא סוכר של תלמה, כיוויכול הכי דל שלהם.. מוזר. ההורים טעו בסוג? דרך אגב, אם יש לכם עצה לארוחה כזו (משהו שבשניה עושים ואין בעיה לשים אותו בתיק כמה שעות או לשלוף בכל מקום בלי שיפיץ ניחוחות..) מוזמנים לשתף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() למה לאכול ברנפלקס כשיש קורנפלקס יותר טעים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר קורנפלקס טעים שיכול לבד להיות ארוחה?
דרך אגב, הייתי היום בסופר -אין יותר את הדגם הזה של ברנפלקס, הם שינו. ואין משהו שמתקרב לזה אולי רק הפייבר 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תיקנה כבר כריות\עוגי\שוגי\צ'ריוס
משהו טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי לאכול קרונפלקס של תלמה עם דבש ושקדים,טעים רצח!!
וערכים בערך: (ל-100 גרם) 440 קלוריות 77 גרם פחמימה 8 גרם חלבון שומן אני לא בטוח, אבל יד מלא שקדים בפנים אז יש מספיק שומן. ועם חלב אפשר להגיע ליותר מ30 גרם חלבון.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ב-300 מ"ל חלב יש באזור 10 ג' חלבון ובערך 15 ג' פחמימות.
טעים כן, אבל לא שילוב מוצלח לארוחה. חשבתי על גבינה צהובה בתור ארוחה יבשה ומהירה, אבל אני לא בטוח שהיא תשרוד בתיק 12-14 שעות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שתיית אבקת חלבון אחרי אימון נחשבת כארוחה? | OR41 | תזונה ותוספים | 1 | 10-07-10 17:34 |
ברנפלקס חדש - מומלץ? | Spidi man | תזונה ותוספים | 7 | 25-04-10 12:26 |
כוס ברנפלקס | manzor | תזונה ותוספים | 3 | 12-09-09 02:01 |
ארוחת בוקר כארוחה לפני אימון, אפשרי? | Ofir_TC102 | תזונה ותוספים | 8 | 13-02-09 20:38 |
נודלס כארוחה | shahar761 | תזונה ותוספים | 31 | 12-11-07 14:20 |