|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי.
אני בן 23.5. לא התאמנתי מעולם בצורה מסודרת. אני מתחיל עכשיו את האימון הביתי שיש באתר בתוספת קצת הרמת משקולות שיש לי בבית. האימון נמשך כ-45 דקות. בו-זמנית עם האימון אני רוצה להוריד אחוזי שומן. המטרה שלי היא להוריד כ-8 ק"ג במשך חודשיים ובשביל לעשות את זה התחלתי לעשות דיאטה. הבנתי שמכיוון שאני מתאמן מתחיל אני יכול לשלב בין שני הדברים (אימון+חיטוב). זה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה במה חיטוב או מסה, מתאמנים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אני אראה תוצאות מהאימון גם אם אני אעשה דיאטה בזמן הזה? פשוט קראתי באתר הזה שצריך לאכול הרבה כדי לעלות במסה אחרת האימון יכול לא רק שלא לעזור אלא אף לפגוע. האם בגלל שאני מתאמן מתחיל זה לא רלוונטי אליי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל טוב, אל תגיע למצבים של רעב, אבל מצד שני אל תאכל כמו חזיר עד שאתה מרגיש שאתה עוד שניה הולך להקיא, כמו שאנשים מסוימים מעודדים לעשות במסה. מנסיון, אתה לא תהיה מי יודע מה מרוצה מהתוצאות, אלא אם כן אתה אוהב להיות שמן. אל תשכח גם לדפוק אימונים חזקים עד כמה שאתה יכול ולא להתאמן כמו זקנה עם דלקת פרקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזה אימון מומלץ לעשות בזמן חיטוב? | B.BUILDER | אימונים | 8 | 22-04-10 15:31 |
כאב בברך ימין, מה ניתן לעשות? | kroker24 | פציעות ספורט | 6 | 18-03-10 07:52 |
מתי הכי טוב לבצע אימון אירובי?(חיטוב) | radio111 | אימונים | 9 | 22-05-09 11:57 |
אימון ביתי , ציוד ביתי , מחירים ושאר ירוקות הכל מרוכז ! | oRen_s | אימונים | 8 | 02-01-09 14:55 |
איך תרגילים ניתן לעשות לכתפים.... | n0x | אימונים | 4 | 26-10-06 13:28 |