|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש כאן אנשים שמתשמשים בשעונים האלה ?
אני מדבר על השעוני דופק שמגיעים עם החגורה על החזה שמראים לך את הדופק המדוייק, מרחק, קצב, כמות קלוריות ששרפת, על מה אתה עובד וכו' ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש polar f7 הוא אחלה.
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() אני מחפש שעון כזה.. מה הטווח מחירים + -
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() לי יש את Polar FT80.
החיסרון היחיד שלו שהסוללה ניגמרת צריך ליקנות חדשה ב90 ש"ח חוץ מזה מעולה הוא יעיל בכל דבר עם זה ריצה שחייה או מישקולות השעון מראה גם כמה אתה מרים ... קניתי את השעון לפניי שנתיים עדיין המחיר לא ירד נישאר 1500 שקל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מעולה !!
אז ככה.. אני מחפש שעון מד דופק עם רצועה לחזה כמובן שיראה לי דופק מדוייק, מרחק, קצב, קלוריות, כמה משומן, על מה אני עובד, קביעת עצימות האימו האירובי על מנת לקבל שריפת שומן מירבית וכו'... מה שהכי יפה בכל הסיפור שאני מחפש אח כזה בסביבות ה-400-500 שקל... למישהו יש הצעות עכשיו ?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נסה פה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22953177
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא טוב אני מרוצה. הוא נותן הוצאה קלורית ודופק ושומר זכרונות ואז הייתי בא הביתה ורושם בטבלה בexcel כדי לראות התקדמות ולשמור על מוטיבציה. מה אני עוד צריך. אם אתה מבין באירובי כל העניין של מתי אתה מעל הסף האנארובי ומתי מתחת, אז זה מה שצריך.
למשל : - ריצת 5 ק"מ מבוצעת בקצב המהווה 110% מקצב הסף האנאירובי. - ריצת 10 ק"מ מבוצעת בקצב המהווה 104% מקצב הסף האנאירובי. - ריצת חצי מרתון (21.1 ק"מ) מבוצעת בקצב המהווה 98.4% מקצב הסף האנאירובי. - ריצת מרתון ק"מ מבוצעת בקצב המהווה 94% מקצב הסף האנאירובי. כרגע אני לא מבצע אירובי אז הוא לא בשימוש. בקשר לכסף כושר גופני זה תחביב ומקצוע ואנשים הוציאו יותר כסף על תחביב.
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה מעניין אותי מה שרשמת... מה זאת אומרת הסף אנאירובי ? ואיך זה משפיע עליי בתור "מפתח גוף" לגבי האימונים האנאירובים ?
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל עוד קצב פינוי חומצת חלב מהשרירים שווה לקצב ייצורה בשריר, ישמר שיווי משקל וריכוזה בשריר ובדם יישאר קבוע, אף שיהיה גבוה מערכי מנוחה ותוכל להתמיד בריצה. הסף האנארובי מתייחס למהירות שאם תעבור אותה הגוף לא יצליח לפנות מספיק חומצת חלב מהשרירים, מה שיגרום לך להאט את הקצב (אני לא רוצה להכנס פה לפרטים יותר קטנים). באירובי אתה מנסה להרים את הסף הזה כדי שתוכל להתמיד במהירות גבוהה יותר. עושים את זה ע"י גירוי, עולים מעל לכמה דקות או שניות תלוי השיטה ואז יורדים מתחת. (אינטרוולים) איך זה ישפיע על הכוח? זה יעלה.
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אם אני אוכל לחפור לך עוד קצת אז כמה שאלות.. מה בעצם נותן לי השיווי משקל הזה והריכוז שאתה מדבר אליו ? ובמידה והגוף לא מצליח לפנות מספיק חומצת חלב מהשרירים מה שיגרום לחוסר שיווי משקל וחוסר ריכוז כמו שאתה אומר אך זה משפיע עליי ? שריר נשרף או משהו בסגנון ? רק כדי להיות בטוח בעצמי שאתה אומר שזה ישפיע על הכוח אתה מתכוון שהכוח המתפרץ יעלה.. זאת אומרת שיפור בספרינטים למשל.. השאלה אם זה משפיע גם על אימוני משקולות ? לגבי אינטרוולים קראתי מאמר מעניין לא מזמן שעדיף אינטרוולים של 20 דקות מאשר הליכה\ריצה (דופק לשריפת שומן מקסימילית) שעה...? לגבי הדופק לשריפת שומן מקסימלי שמעתי את הדבר הזה מזמן ורק עכשיו חזרתי להתאמן.. זה התברר כמיתוס או שזה נכון שבדופק הזה 130-140 אתה תשרוף יותר שומן מאשר שריר ? אם אני בשלבי חיטוב סופיים עדיף לי באירובי במקום לרוץ לבצע או אינטרוולים או הליכה על הדופק הרצוי לשריפת שומן ?
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
לגבי החומצות חלב..ברגע שהם מופרשות בשרירים,יהיו לך כאבים בריצה שימנעו ממך לתת את המקסימום(זה חלק מהתפקיד שלהם),לכן העלאת סף החומצות חלב תשפר את הביצועיים בהמשך. כל הנושא הזה,והורדת אחוזי שומן,לא תורם כזה משמעותית לחיטוב,זה מה שנקרא להתעסק בקטנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי שאר הדברים, אתם מחדשים לי הרבה.. זה מאוד מעניין אותי ומוסיף לי עוד סיבות לקנות את השעון.. כמובן שיש לי עוד יעדים איתו חוץ מלהוריד אחוזי שומן.. כמו לשפר את הכושר מן הסתם.. עכשיו שאלה לי אליך... אמרת שברגע שהחומצות מופרשות מהשרירים יהיו לי כאבים בריצה.. תאמין או לא כרגע יש לי כאבים חדים, לאו דווקא בזמן ריצה, בשוק הימני מהצד הקדמי, כלומר הצד הקדמי של התאומים מהעצם לדעתי. יש קשר בין השניים ? ואם כבר הגענו לשאלה הזאת.. ביצעתי המון אירובי בחודשיים האחרונים.. ריצות ארוכות, מהירויות גבוהות מהרגיל בשבילי.. בקיצור ולעניין חידשתי שיאים אישיים, יכול להיות שעברתי סף כלשהו בחודשיים האלו וכרגע מתחיל לי שבר מאמץ או פציעה כלשהי ? בהתחלה ביצעתי המון ריצות לאחר מכן עברתי להליכות עקב הכאבים, זה לא כל כך הפריע לי כי גם הגעתי לשלב שהעיסוק העיקרי שלי היה אך ורק שריפת שומן אז עבדתי לפי הדופק הרצוי אפילו שזה בקטנה כמו שאתה אומר... כרגע אני פשוט מתקשה לעשות גם הליכות אז עברתי לסקי, האירובי היחיד שאין נגיעה של העצם בפעולה הזאת.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם דופק שריפת שומנים מעניין אותך אז שתדע שזה סתם גימיק פרסומי שיווקי. אם המטרה שלך היא שריפת קלוריות בשביל הורדה שתדע שאמנם ב-65% מהדופק המקסימלי הגוף שורף באופן יחסי מכלל צריכת האנרגיה יותר אנרגיה שמקורה בשומן אבל אם תתאמן למשל על 75%-85% ולפעמים יותר אתה תשרוף יותר קלוריות וזה לא משנה בכלל מאיפה הגיעו. אם תהיה גם במאזן קלורי שלילי מעט פחמימה יש יותר סיכוי שתאבד שומן כי מאגרי הגליקוגן ידלדלו ואז הגוף יתחיל לפרק שומן.
בקשר לסקי או ריצה תעשה סקי/אליפטי אם כואבת לך העצם ברגל.
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אבל המטרה היא לשרוף שומן ולא שריר כלומר לפי מה שאני זוכר שקראתי פעם.. זה נכון שאם אני ארוץ על דופק גבוה יותר אני אשרוף יותר קלוריות אבל לדוגמה בדופק גבוה יותר אשרוף 300 קלוריות שמתוכן 100 יהיו משומן ואילו בדופק 130-140 אשרוף 150 קלוריות שמתוכן 100 משומן.. סתם דוגמה שטותית כמובן.. אז בקיצור כן זה בקטנות אבל אני הכי אוהב להתעסק בקטנות ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שעוני פולאר | oz64 | אימונים | 0 | 06-11-10 18:24 |
שעוני דופק | Johnny | פיתוח גוף-כללי | 2 | 01-11-10 15:33 |
שעון של polar | ao-ao | פיתוח גוף-כללי | 9 | 23-06-09 23:32 |
למשהו פה יש/מכיר שעוני דופק של Polar? | Moshe | פיתוח גוף-כללי | 18 | 03-10-07 13:29 |