|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 16
שוקל כמעט 50 הגובה שלי הוא 1.75 תמונות להמחשת המצב הגרוע: http://www.siz.co.il/my/zya4jim0gg1m.jpg http://www.siz.co.il/my/jyim02yj5kgt.jpg עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני אוכל מלא ושבוע הבא אני רציתי להירשם למכון כושר אבל מה זה יעזור לי כי אני גם ככה לא יצליח לעשות את התרגילים כי אני רזה וחלש ואני רוצה לפתח לעצמי גוף ולהיות בריא יותר מאיך שאני היום מה אני אמור לעשות? אני רוצה ללכת לחדר כושר אבל יהיה לי מה לעשות שם כי אני לא יצליח לעשות את הדברים האלה ואני ישאר במקום ואיך להתחיל עם מסה או חיטוב ומה יהיה הכמות שבה אני אצטרך ללכת לשם ואני אצטרך לשנות את התפריט שלי? איך זה עובד אולי פשוט עדיף שאני אלך לדיאטיקנית? אני חייב תשובות בבקשה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: בריזה חולון
|
![]() אין כזה דבר לא תצליח לעשות, אז תתחיל עם משקל נמוך בהתחלה מה קרה?
כמובן שאתה צריך לעשות מסה והשאלה שלך מראה שאתה לא כל כך יודע מה זה מסה/חיטוב אז תקרא קצת על זה תאכל הרבה, תכניס הרבה חלבונים/פחמימות/קלוריות לגוף (תוכל לקרוא על זה ברחבה בפורום תזונה) ותתאמן כמו שצריך ואתה תעלה במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אז אתה אומר שכדאי להירשם למכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: בריזה חולון
|
![]() כן כדאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני כבר לא יודע מה לעשות | shlomi1994 | גלריות הגולשים | 2 | 19-01-10 18:31 |
הייתי חולה מאוד ויש לי יום סיירות יום רביעי מה לעשות? | Mr.O | תזונה ותוספים | 2 | 28-09-09 20:13 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
הwinamp [וכל נגן אחר] מראה סרטים בגוון כהה מאוד - מה לעשות? | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 1 | 22-08-08 12:19 |
לא יודע מה לעשות :| | imported_NIR_B | פיתוח גוף-כללי | 4 | 14-01-08 21:44 |