|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני עולה במשקל על ידי זה שאני צורך עוד קלוריות זה בהכרח יעשה אותי פחות קלילי ופחות מהיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח מה הוא רוצה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לא משנה מה אני אעשה בנוסף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה .
שאלה נוספת שקשורה לשאלה שכבר שאלתי. השריר בהכרח יהיה חזק יותר עם אני אהיה על מאזן קלורי גבוה יותר אחרי שהשריר נבנה כתוצאה מאימוני סיבולת השריר שאני עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה באיזה אומנות אתה מתעסק? אם זה אומנויות לחימה סיניות כדוגמת הקונג פו או האחרות בדוגמת הקפוארה אתה תרגיש את ההבדל! לעומת זאת אם זה קרב מגע או איגרוף לא בהכרח שתרגיש את ההבדל אולי תתעייף מהר כהרגיל, אבל הכוח שלך יהיה הרבה יותר מבעבר ולדעתי זה חשוב לא פחות מזריזות אלא אם אתה מתאמן באייקידו שאז הכוח לא כל כך משנה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות המהירות.
אני בקרב מגע ואני עולה לעיתים קרובות לזירות שונות להתחרות באיגרוף תאילנדי. ותתפלא , זריזות היא גורם משפיע יותר מכוח (תלוי באיזו רמה של טכניקה אנחנו מדברים). אני התעניתי בזה כי חשבתי שאולי כדי לעלות במשקל ולחזק קצת יותר את הגוף והשרירים ובגלל זה רציתי לדעת אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() דרך מצויינת לשמור על פרופורציה בגוף ולעלות במאסת שריר זה בעזרת תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט בתכנון נכון של אימונים.
יש אפשרות מצויינת לחלק תכנית אימונים ולא לעבוד כל הזמן על משקלים מאוד גבוהים, כדי לעבוד גם על כוח מתפרץ ומהירות עובדים לפעמים גם על 50% מהמשקל המירבי עם דגש על עבודה מהירה מאוד. בנוסף ספורטאים בדרך כלל משלבים סוף של הנפה באימונים במשקלים גם לא מאוד גבוהים כדי להתרגל לתנועות אגרסיביות וזריזות שיפתחו כוח מתפרץ תוך כדי קואורדינציה של תנועה מסויימת כמו דחיקה אולימפית. אם תתאמן במסגרת רגילה בלי תרגילים מורכבים בשביל חזה וידיים גדולות יותר כמעט בטוח שהמשקל שתוסיף על עצמך יעשה אותך יותר מגושם. אפשרי גם להתחזק בלי לעלות במשקל, יש המון ספורטאים שחייבים להישאר בקבוצת משקל מסויימת(מתאגרפים נניח) שעובדים בתכניות כוח בלי לעלות במשקל. למרות שלדעתי חוץ ממתאמנים אולימפיים בענפים כמו טבעות, יהיה אפקטיבי לכל היתר לעלות במאסת גוף ומאסת שריר.
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל אם לא אעלה במשקל אתחזק פחות לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לאו דווקא, זה תלוי ברמה שלך מבחינת אימונים בעיקר
מי שלא מתאמן מתחיל בלי מאסת שריר חיונית בסיסית יכול להתחזק ולהישאר בערך באותו משקל אם אתה עושה סקוואט של 80 קילו ודדליפט של 100 ונחנק די בטוח שאתה צריך לעלות במאסת שריר קודם כל ובמשקל מן הסתם
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא ממש מתעסק עם משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אם לא התאמנת עם משקולות סביר להניח שאתה חלש מדי
יש מדינות מסויימות שמתאמנים יפה מאוד בלי משקולות, בישראל סביר להניח שזה לא קורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זריזות אומנם חשובה אבל זה לא שביום אחד אתה ניהיה בלון מנופח אלא זה תהליך איטי, ולכן אם אתה ממשיך להתאמן ולא עושה הפסקה מהאימון של הקרב מגע לאיזה כמה חודשים, דווקא הזריזות שלך תישאר! הדבר היחידי שאותו לא תוכל למנוע זה מה שכתבתי לך מקודם שלא תיהיה קליל! ז"א שלדוגמא קפיצות באוויר לגובה וגלגלונים באוויר יהיו קשים לך לעשיה אלא אם יש לך אחוז שומן נמוך. אבל בכללי בקרב מגע אין את הדברים האלה כמו שיש בקונג פו ובקפוארה לכן דווקא אימון של משקולות חשוב מאוד באימוני קרב מגע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עליה בשומן =עליה בכח ,למה | ספונסר | תזונה ותוספים | 1 | 02-05-09 16:31 |
עליה נקייה | look | תזונה ותוספים | 13 | 29-02-08 19:31 |
2 תמונות חדשות לכבוד עליה ל62 קילו (20 סה"כ עליה) | Furious1988 | גלריות הגולשים | 19 | 07-02-08 15:34 |
עליה נקיה | amihud | תזונה ותוספים | 0 | 01-10-07 15:39 |
עליה נקיה Vs. עליה מלוכלכת | MIK23 | תזונה ותוספים | 8 | 22-07-07 01:40 |