|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
4 חודשים בדיוק אני כבר מתאמן עלית כ10 קילו דיי נקיים בשבועיים האחרונים קצב העליה שלי גדל עכשיו קצת מפחיד אותי לעלות יותר מדי בשומן התחלתי להקפיד על בטן (משהו שלא עשיתי בחודש ומשהו האחרון) בנוסף התחלתי לדווש על האופניים כ20 דקות לאחר אימון (אני מתאמן כ4-5 פעמים בשבוע) תנו בבקשה טיפים אייך לשמור על אחוז שומן סביר מבלי לפגוע בעליה במסת השריר שוב עד כמה שאפשר פשוט אנחנו בקייץ כיום רואים אצלי רביעיית קוביות למרות שיש עלייהם מאט שומן העניין הוא שלא כל כך בא לי לצבור צמיגון מיותר באיזור הבטן התחתונה וזה אלול לקרות תודה ושבת שלום לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() או קוביות או מאסה. תבחר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גבר זה לא שחור או לבן
יש גם אמצע גם במסה לא צריך להגיע למצב שצוברים צמיג בבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() תמשיך לחפש את האמצע ותעשה חיים. בהצלחה.
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איגור אני רוצה מסה
הגובה שלי 1.7 התחלתי 62 קילו היום אני 72 רוצה עוד 10 קילו ואחרי חיטוב לשבת על איזור ה76 העניין הוא כמו שאמרתי אנחנו בקייץ ואני לא רוצה לצבור צמיג בבטן אז חשבתי פשוט לשמור לא לעלות בשומן עד שהקייץ יגמר ידוע שאני לא יעלה במסה כמו שעליתי עד עכשיו אבל גם חצי מזה זה טוב איפה דימון אלוף החיטובים הוא בטוח יודע מה לעשות במצב שכזה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בדיקת אחוז שומן. | Nothing | פיתוח גוף-כללי | 13 | 07-12-10 13:12 |
אחוז שומן | altasaf | אימונים | 2 | 13-07-09 20:50 |
אחוז שומן | shlomi1994 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 08-03-09 01:44 |
אם אני עולה במשקל יותר מ 500-600 גרם בחודש אז בהכרח יש עליה מיותר של שומן? | namo | תזונה ותוספים | 3 | 01-12-08 21:40 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |