|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
![]() אימונים: אני מתאמן 3 פעמים בשבוע לפי התוכנית של p90x (למי שמכיר) , ואני רץ 3 פעמים בשבוע מרחק של 3-4 ק"מ. ארוחות: בוקר אני לא אוכל (אני קם כמעט לצהריים). צהריים אני אוכל ברוב הפעמים שניצל + אורז/פסטה. ערב אחרי אימון ובכלל אני אוכל טונה + 4 פרוסות לחם לבן + 2 ביצים אני יודע שתזונה על הפנים, פשוט אין לי מושג איך לסדר תפריט. בכל מקרה, המצב כרגע יעזור להורדת אחוזי שומן ? תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוסיף בבוקר או שאתה קם אפילו יוגורט , לגביי התוכנית קראתי עליה, קשה לי להגיד כי עוד לא ניסיתי בעצמי ,אבל הבנתי שיש תוצאות יפות איתה. מעניין לנסות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() לא מאמין שיש לך בכלל הרבה קלוריות בשתי ארוחות האלה למה שאתה צריך אז סביר להניח שאתה תרד במשקל,עדיף להוסיף עוד ארוחה של חלבונים ועם הזמן להוריד מהפחמימות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() למחוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים להורדת אחוז שומן? | achtunG | אימונים | 11 | 31-08-07 10:54 |
שאלה בנוגע להורדת אחוז שומן נוסף אצל רזה וחטוב. | Gal78 | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 24-05-07 18:20 |
שאלה בנוגע להורדת אחוז שומן נוסף אצל רזה וחטוב. | Gal78 | תזונה ותוספים | 16 | 24-05-07 13:50 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |
האם רואקיוטן משפיע על האימונים והתזונה? | axo | תזונה ותוספים | 25 | 20-01-07 04:38 |