|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בן 17
1.60 שוקל 56 אני צריך תוכנית שתתאים לי אני רץ הרבה ובכלל מבחינה גנטית תודה לאל התברכתי בגוף שבנוי טוב עכשיו יש לי הרבה זמן פנוי ואני רוצה להתנפח והייתי רוצה שמישהו יעזור לי בבקשה ויכתוב מספר סטים וחזרות לכל תרגיל בחלוקת AB שלמטה ובנוסף שהתרגילים יהיו טובים כך שגם לא ידפקו לי ת'גב כי אני עוד בהליכי גדילה ואני לא רוצה נניח להרים משקולות מעל הראש מה שהבנתי שמזיק לעמוד השדרה וכתוצאה מכך לגדילה. ![]() (דוגמא למי שלא הבין אותי: הייתי שם את הלינק מיוטיוב אבל אין לי אפשרות כי אין לי 7 הודעות אז פשוט תכתבו ביוטיוב Mark Rippetoe: Weighted Press 1 ותבינו שהתכוונתי לנניח תרגיל מהסוג הזה ) A חזה כתפיים יד אחורית B רגליים גב יד קדמית אגב קראתי את התוכנית של ישראלבודי ולא הייתי בטוח אם היא תהיה מתאימה לי ולכן אני מבקש פה את עזרתכם.. תודה מראש לעוזרים !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() שלום לך ברוך הבא.
קודם כל תוציא מהראש שלך את השטויות האלה. משקולות "מעל הראש" לא יפגעו לא בגדילה ולא בעמוד השידרה שלך במידה ותעשה אותם נכון. ואני מניח שאתה מכיר את התוכנית ss? אם כן אני מאוד ממליץ לך עליה. אתה תעלה איתה בכוח ובמאסה בצורה הכי טובה. כמובן שאתה חייב לאכול ולנוח כמו שצריך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אחי קראתי עכשיו הכל על ss ורציתי לשאול איך אני יודע מאיזה משקלים להתחיל?
אני יודע שזאת יכולה להיות שאלה מאוד טיפשית כי אתה לא מכיר אותי ולא ראית אותי מתאמן אבל אני שואל מכיוון שאולי יש אפשרות לדעת את זה לפי הנתונים שנתתי (?) תודה על העזרה בכל מקרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() הממ אתה יכול גם להתחיל עם מוט ריק תכלס. תבדוק את עצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בבניית מולטיטריינר | Powerlifter | פיתוח גוף-כללי | 19 | 13-11-11 21:49 |
עזרה בבניית תפריט | ThE HummeR | תזונה ותוספים | 1 | 22-04-11 15:36 |
עזרה בבניית גוף + עזרה בבניית טבלה | dadonshon | תזונה ותוספים | 2 | 02-03-11 10:24 |
עזרה בבניית תפריט בבקשה! | orohayon1 | תזונה ותוספים | 4 | 24-07-08 15:11 |
עזרה בבניית תוכנית. | goldBEN | אימונים | 4 | 11-06-07 14:11 |