|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פאוורקלין 85*3 ,בסרטון רואים רק 2 חזרות,כי השענתי את הפלאפון על איזה דאמבל ואחרי החזרה השנייה הוא נפל...
http://www.youtube.com/watch?v=s0-5NawXuPo נתונים:גיל:15.5 משקל:.94.5 גובהה:186 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קישור לא עובד תקלה תקלה * *
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואאעליכ הלך על הפרקט שמה..
טוב אחי שמע זה לא פאורקלין אלא קלין כשאתה יורד למטה תן כפיפה קטנה וישר עלה למעלה אל תתן למוט לקבור אותך! ועוד דבר בסט אפ תחת טיפה יותר למעלה זה pr? משקל שיא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה היתה שתרים את התחת קצת יותר גבוהה כשאתה נכנס להרים את המוט סט אפ=ההתחלה של התנועה.
והשאלה היתה אם זה משקל שיא הכי כבד שאתה מרים לחזרות בתוכנית=pr . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() אני מדריך שם(אביב) - עשיתי מאחוריך דדליפט יום אחד נראה לי ![]() אם אתה רוצה תבוא באחת המשמרות שלי נסתכל על הPC שלך מהצד וניתן ביקורת...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ריפטו מלמד סט אפ בpc כמו דדליפט, יצא לי לראות סרטון הדרכה שאומר שבpc צריך לרדת יותר נמוך וכפות רגליים מעט יותר רחוקות מהמוט מאשר דדליפט.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כן זה אני...
יום אחד עשיתי מאחוריך שלשות וסינגלים בדדליפט נראה לי שאלת על החגורה שלי וזה בכל מקרה נראה אותך אם תהיה במשמרות שלי נראה את התכנית שלך והכל... ד"א תקנה נעלי אולסטאר כמו כולנו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נחש מגעיל. |
|
![]() |
![]() |