|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() קודם כל קצת נתונים עלי:
גיל:19.5 גובה:178 משקל:70 אחוז שומן:10-13% להערכתי. מטרה: פיתוח גוף **בבקשה תגידו לי אם יש משהו לשפר/להוסיף או אפילו להוריד. מספר חזרות/סטים וכו'. A: חזה: לחיצת חזה כנגד מוט 8 חזרות 4 סטים לחיצת חזה שיפוע חיובי מוט 8 חזרות 4 סטים. פרפר שיפוע חיובי משקולות יד 8 חזרות 4 סטים. קרוס חזה תחתון 8 חזרות 4 סטים. יד קדמית: פשיטת מרפקים כל יד בנפרד עם משקולות יד 10 חזרות 4 סטים. פשיטת מרפקים עם מוט 10 חזרות 4 סטים. כתפיים: לחיצת כתפיים משקולות יד זווית 90 מעלות 10 חזרות 3 סטים. משקולות יד לפנים 10 חזרות 3 סטים. *כמובן שיש בטן ורגליים אבל זה פחות חשוב לי לציין פה. B: גב: פולי עליון עמידה-Pull Over פולי תחתון שכיבה-Pull Over יד אחורית: לחיצה צרפתית מוט עד המצח 8 חזרות 4 סטים. התרגיל הזה ![]() http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBKickback.html והתרגיל הזה: http://exrx.net/WeightExercises/Tric...verTriExt.html כתפיים:משקולות יד לצדדים 10 חזרות 4 סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, בגלל שזה ab אם בא לך תוריד תרגיל אחד (ממליץ את האחרון) אם בא לך להשאיר אותו אז את הלחיצה בשיפוע חיובי תשלב עם הפרפר (סופר סט), ותוריד ל-3 סטים (חוץ מהבנץ' פרס שיפוע רגיל).
בייספס- תוריד אחד מהתרגילים ותעשה פטישים (3 סטים לא צריך 4). כתפיים- במקום הלחיצה שים מילטרי פרס, ותוסיף עוד תרגיל 2 זה לא מספיק. איך החלק הכי חשוב בגוף לא חשוב לך (רגליים), תשלב שם סקוואט ודדליפט. גב- לא הבנתי מה הולך שם, תעשה פולי עליון, בנט אובר רוו, ומסור/פול אובר זה מספיק. ביד אחורית תשאיר 2 מתוך ה-3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() "*כמובן שיש בטן ורגליים אבל זה פחות חשוב לי לציין פה."
לא מובן למה רשמתה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא יודע למה אבל אני לא מייחס חשיבות גדולה לרגליים כמו שאני מייחס לחזה ולידיים.
אני יודע שזאת טעות. נערך לאחרונה על ידי Avihay12, 18-04-11 בשעה 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() משום מה זה לא נותן לי לערוך.
אז אני אכתוב עוד הודעה =/ כל מקרה,לפי מה שהבנתי בפורום אחר לחזה צריך מקסימום 9 סטים. ז"א כדי להוריד את הקרוס חזה תחתון ובשאר התרגילי להשים 3 סטים. וביידים 6 סטים מקסימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית ab חדשה שבניתי לעצמי | tntgun | אימונים | 8 | 24-10-08 07:29 |
תוכנית אימונים חדשה שבניתי | ThaiB0X | אימונים | 16 | 21-09-07 11:01 |
תוכנית חדשה שבניתי Ab | טלכהן | אימונים | 1 | 17-09-07 22:08 |
תוכנית ab חדשה שבניתי | idof111 | אימונים | 4 | 19-06-07 10:55 |