|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למאסה כמובן...מנסה לעלות יחסית נקי בלי הרבה שומן
הנה התוכנית: אימון a-חזה: 1.לחיצת חזה במוט-8x4(לא כולל 2 סטים חימום). 2.לחיצת חזה בשיפוע חיובי(עליון)-פרמידה יורדת של 4 סטים עם דרופסט בסט אחרון. 3.פרפר בדאמבלים-8x3. 4.קרוס אובר דגש לחזה פנימי-10x2. 5.בטן במתקן תליה-15x3. אימון b-גב: 1.דדליפט-4 סטים של 5 חזרות בפרמידה עולה (לא כולל סט חימום). 2.פולי עליון-10x2 + 6x2 (לא כולל סט חימום). 3.חתירה בהטיית גב(פולי תחתון\דאמבלים)-דרופסט שמתחיל מ4-6 חזרות. 4.סופרסט טרפזים במכונה\מתח באחיזה צרה והפוכה-10 חזרות\6-8 חזרות. 5.תאומים במכונה בעמידה-3 סטים של 12 חזרות. אימון c-רגליים+תאומים: 1.סקוואט-4 סטים של עצימות גבוהה 8 חזרות מקסימום(לא כולל סט חימום). 2.לחיצת רגליים במכונה-4 סטים בפרמידה יורדת שמגיעה ל6 חזרות. 3.כפיפת רגליים במכונה-10x3. 4.פשיטת רגליים במכונה-10x3 +סט בידוד של פשיטה כל רגל בנפרד עד לכשל. 5.תאומים במכונה בישיבה-12-10x4. אימון d-ידיים+אמות: 1.לחיצה באחיזה צרה-8x4 עד לכשל(לא כולל סט חימום). 2.כפיפות מרפק בעמידה עם דאמבלים-10x1 8x1 6x1. 3.סופרסט לחיצה צרפתית\כפיפה במוט w באחיזה צרה-3 סטים של 6-8 חזרות בשניהם. 4.סופרסט בידוד יד אחורית בכבל\בידוד יד קדמית בכבל-2 סטים של 8-10 חזרות עד לכשל. 5.עבודה על אמות 2 סטים עם מוטות מוברגים(ישיבה). 6.בטן במתקן עם תוספת משקל. תגובות בונות מאוד יעזרו לי...תודה ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא אבל זה מסוג התוכניות שעובדות עלי הכי טוב
אני לא מתכוון לעשות ss ודומיהם
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מזה ביקשתי עצות לשיפור...לא נסיונות לסרקזם עלוב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז אני מבקש עצה, קצת עזרה
בשביל זה יש פורום אימונים לא? אני 93 קילו על 186 מתאמן כחודשיים וחצי לאחר הפסקה של שנתיים לפני הצבא התאמנתי 3 שנים ועשיתי כבר fbw+ab+abc+abcd והרבה פיצולים עם מנוחה זה מה שעובד עלי הכי טוב אם תתן לי עצות לשיפור אני ישמח
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כן דדליפט ויום אחרי סקואט אחלה תוכנית באמת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() עדיף לך abc של 5 פעמים בשבוע שתי שרירים באימון, יש לך יותר מדי שם.
גם להתאמן שריר אחד באימון בעיניי זה ביזבוז, עדיף שתי שרירים אחד גדול אחד קטן ורגליים נגיד אפשר לבד לפעמים שזה סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לבודד אמות זה טפשי , יהיה לך בסוף כאבים במפרק מנסיון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Abc יוצאת לי יותר ארוכה מabcd זה בעיה...
מישו יכול לתת תוכנית לדוגמא של abc טובה למאסה?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אחרת שיוצאת ארוכה יותר אך עם פחות סטים ויותר עצימות:
תוכנית a-חזה+טרייספס: 1.לחיצת חזה במוט-סט חימום+3 סטים של 6-8 חזרות. 2.חזה עליון בדאמבלים-10,8,6. 3.פרפר בדאמבלים-2 סטים של 6-8 חזרות. 4.קרוס אובר-2 סטים של 10 חזרות. 5.מקבילים-3 סטים של 6 חזרות. 6.פשיטה במוט w בשכיבה-2 סטים של 8 חזרות. 7.בידוד ליד אחורית בכבל-סט של מקסימום לכל יד. תוכנית b-גב+בייספס: 1.פולי עליון מאחורי הראש-סט חימום+3 סטים של 6-8 חזרות. 2.חתירה בהטיית גב-10,8,6,4. 3.מתח באחיזה צרה והפוכה-3 סטים של 8 חזרות. 4.שראגס-15,12,10,8. 5.בידוד גב תחתון-2 סטים של 10 חזרות. 6.כפיפת מרפקים בישיבה בדאמבלים-10,8,6,4. 7.כפיפה במוט w באחיזה צרה על מתקן-12,8,6. 8.בטן במתקן תליה-3 סטים של 10 חזרות בתוספת משקל. תוכנית c-רגליים+כתפיים: 1.פרס מלפנים-סט חימום+10,8,6,4. 2.הרחקות לצדדים-2 סטים של 6-8 חזרות. 3.כתף אחורית בעמידה כפופה-2 סטים של 8-10 חזרות. 4.סקוואט-סט חימום+8,6,6,4. 5.לחיצת רגליים בשיפוע 45 מעלות-10,8,6. 6.לאנג'ים עם מוט-2 סטים של מקסימום. 7.פשיטה במכונה-2 סטים של 8 חזרות+סט בידוד לכל רגל בנפרד. 8.תאומים בישיבה-15,12,10.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() תוריד לפחות תרגיל אחד בשריר גדול זה יותר מדי, תן 3 סטים בתרגילים ו5 חזרות בתרגילים הרציניים
ותוסיף דדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ועכשיו ברצינות.... המטרה בתוכנית אימונים זה לא לנסות ולדחוף כמה שיותר תרגילים וללמוד תוך כדי את ה abc ... אף פעם אני אל יבין תוכניות כאלה אין בהם שום תכנון של התקדמות ו/או התחשבות בנפח/עצימות/התאוששות ... פשוט רשימת תרגילים אקראיים [מה שהכי כיף כנראה] בימים אקראיים לטווחי חזרות אקראיים .... ממליץ בחום לנסות ללמוד ולקרוא קצת מעבר לזה ולהתחיל תוכנית שמתחשבת במה שבאמת חשוב להתקדמות
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אנשים לא יכולים לשאול פה דברים שהם לא יודעים, להתעניין, וללמוד קצת אז סגרו את כל הפורום וזהו...תעשו את השיחות פוזה,טרולים,קקקקקקקק, צה צה צה שלכם בשיחת ועידה במסנג'ר ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() פותח הפוסט הינו מפגר בכל מקרה, אין צורך לנסות להוציא אותו מפגר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אצלך כולם מפגרים רק שאתה מתנהג כמו ילד קטן ומגיב לא לעניין של הפוסט בכלל
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני גולש בפורום די הרבה ובחצי מהפוסטים יורדים פה על אנשים שבאו לשאול שאלה סך הכל, לא צריך להתחכם או להתעצבן...כואב לכם להסביר בדרך שמובנת ולא תגרור אלף פוסטים של שאלות מפגרות?
קוקסינלים אם אין לכם משו טוב להגיד אל תגיבו בכלל...גם ככה הרמה פה נהרסה כבר מזמן. סאבזירו אתה ביניהם חביבי ![]()
![]() |
#17 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אחי אם אתה מבין רוסית יש משפט שאומר kazhdiy drochet kak on hochet
זה מסביר הכל לגבי הויכוחים
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחח אשכרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ממליץ לעשות ab גג 4 פעמים בשבוע, לנסות להימנע ממכונות/קרוס/יותר מתרגיל מבודד אחד באימון
תעבוד כבד, תאכל נכון, תגדל יותר מהר מ90% מהמתאמנים/מאמנים ששותים אבקות וגיינרים ואנערף מה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים abcd אינטנסיבית שבניתי לעצמי. | NeoNoe89 | אימונים | 13 | 28-07-08 01:50 |
תוכנית אימונים חדשה שבניתי Abcd מה אומרים? | BXL | אימונים | 8 | 02-06-08 11:37 |
תכנית חדשה Abc עצות לשיפור (דחוף רוצה להתחיל איתה היום) | amihud | אימונים | 15 | 09-10-07 16:38 |
תוכנית Fbw חדשה שבניתי-תגובות והצעות לשיפור | Coleman | אימונים | 23 | 28-08-07 07:09 |
תפריט לחיטוב רוצה עצות לשיפור!! | DarkGulis | תזונה ותוספים | 4 | 16-05-07 21:32 |