|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us (רפוי) גובה: 1.86 משקל: 83 אחוז שומן: 16-18?? לא יודע תגידו אתם שמעו.. עשיתי חודש SS ולא הלך כל כך טוב, ובגלל בעיות בבית ספר וזה ההורים שלי הקפיאו לי ת'מכון לחודש. ואז חזרתי ועשיתי AB חודש והיה די טוב וגדלתי שם יחסית. עליתי ב3 חודשים האלה 9 קילו, שרובם שומן (לפי הדבר הזה שמודד בגו אקטיב- 5.5 שומן, 2.5 שריר השאר נוזלים). מה אתם אומרים לעשות עכשיו? להמשיך במסה\חיטוב?? כי אין עליי מספיק מסה (בנצ' פרס - 55 קילו :\ סקוואט 60.. שניהם ל8-10 חזרות ) בחודש האחרון עבדתי ממש טוב, שמרתי על תזונה ושינה והכל.. תודה למי שייתן לי קצת כיוון פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss.
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא אמר שהוא ניסה ss אבל בזמנו נאלץ לפרוש מהמכון - למה שעכשיו שהוא חזר להתאמן לא יעשה ss ? דפקט.
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() תקרא טוב.הוא אמר שהוא עשה ss ולא כל כך טוב הלך לא.אחרי זה הוא ניסה ab והוא גדל מזה יותר טוב..תחזור ללמוד לשון והבנת הנקרא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() א. הוא לא מתנסח ברור אז אי אפשר להבין מה הקטע עם הקפאת המנוי למכון.
ב. אין דבר כזה מישהוא במצבו שעושה ss וגדל פחות מאשר עם ab. אבל יודע מה אחי, מה שעובד עלי לא עובד עליך כנראה...
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא ככה,חלאס,תפתחו קצת ת'ראש.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני אוכיח לך את זה פשוט וקל:
מתאמן כלשהו שנראה כמו זה בתמונה שוקל 50 קילו נניח ויש לו סקוואט של 40 קילו. בתוכנית ss הוא הביא בפרק זמן מסוים את הסקוואט שלו ל-140 קילו. בתוכנית ab הוא הביא באותו פרק זמן את הסקוואט שלו ל-80 קילו. הסקוואט ב-2 המקרים הוא אותו סקוואט אחד לאחד והטכניקה זהה לחלוטין. אז מעבר לעניין של גיוס יחידות מוטוריות שאולי אפשר היה להגיד את זה בהתחלה, מאיפה ה-60 קילו הפרש בסקוואט האלו הגיעו ? מזה שהוא הניח תפילין בבוקר? לא - הם הגיעו משריר יותר גדול שכן במצב כזה (אותו תרגיל, אותה טכניקה ללא שום הבדל) ההבדל ביכולת של השריר לפתח יותר כוח תלוי אך ורק בגודלו של השריר (ובמדויק יותר במספר החלבונים [אקטין ומיוזין] שבשריר). זה, אדון "חלאס, תפתחו קצת ת'ראש" ההוכחה וההסבר המדעי\פיזיולוגי לעניין.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ההוכחה וההסבר המדעי/פיזיולוגי לעניין מתקבל על דעתי,אך עדיין,בפועל,הוא העלה משקלים בסקוואט,ומעבר לעניין של גיוס יחידות מוטוריות,בפני השטח את יכול להשוות אנשים אחרי ss ואחרי ab ולראות שהאנשים אחרי ab ברוב המקרים יותר גדולים.
אתה יכול להגיד אלף ואחד דברים,אבל גם במתאמנים מתחילים,ובעיקר במתאמנים בשלב מתקדם,זה בולט שעובדי הab או ה"מפצלים" הידועים לשמצה בהשקפת העולם שלך-עדיין יותר גדולים. תזכור-אתה מחפש כוח,ואחרים מחפשים גודל. מתאמני כוח אכן גדלים,אבל לא באותה מידה כמו מפצלים. ובהשוואה הפוכה,רוב המפצלים לא מרימים הרבה. המפתח נמצא בעמק השווה-לפצל,עם דגש עם תרגילים מורכבים. אבל אני לא נכנס איתך לויכוח,לדיון,לשרשרת תגובות,לשום דבר. הבהרתי את עמדתי,ואיש איש באמונתו יחיה ויעשה מה שמתחשק לו.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() א. מי אלו השאר ?
ב. ב-ab מכניסים כל מני שטויות (דוגמה - החלק של ה"אימון חזה" בשיטת ab זה בדרך כלל לחיצה, ואז לחיצה בשיפוע חיובי או שלילי ואז עוד איזה פרפר כלשהו) כאשר ב-ss יש 5 תרגילי בסיס ועוד כמה תרגילי עזר וזהו.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא פוסל ab לכולם (תתפלא יש מקרים שבהם גם אין בעיה לדעתי עם abc) - אני פוסל את זה למתאמן שלא עשה ss או שאין לו בסיס כוח שזה בדרך כלל המקרה.
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() עזוב אותך שיפוע שלילי זה באמת מיותר.אבל למה לא לעשות שיפוע חיובי? מה רע בלעבוד על חזה עליון.יש אנשים שיש להם פער באמת גדול בין החזה העליון לחזה האמצעי.ו"כל השאר" התכוונתי,לדוגמא לחיצת חזה במכונה נגד משקל הגוף.לא חסר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כרגיל אין לך מושג על מה אתה מדבר. אני מוכן להתערב איתך, שלי, בתור שחיף על 82 קג סך הכל, יש פלג גוף תחתון יותר גדול פה מכל מפצל ששוקל גם 90 קילו. אתה מסתכל על כל הבילדרים פה שאולי יש להם פלג גוף עליון סבבה, אבל ל95 אחוז מהם יש רגלי תרנגולת. אני עדיין לא ראיתי בפורום מישהו יותר גדול מע1נש, כולל בילדרים מוזרקים, אז נראה לי שאני צודק בויכוח המפגר הזה. כמעט כל מתאמן שעבר תכנית וחצי אחרי ss כבר יותר גדול כמעט מכל אחד בפורום שלא מזריק, יפה שאתה לוקח אנשים שסיימו ss ומכניס אותם להשוואה. כל מתאמן כוח פה העלה 20 קילו במינימום, אם אתה מסתכל על כל השלדים המזדמנים ששוקלים 50-60 ומעלים תמונות לגלריית הגולשים אז תדע שהם בערך בעלי אותם נתונים כמו האנשים שמתחילים ss, אז לבוא לקחת בן אדם שהתחיל להתאמן על 70-80 קילו ולהשוות לשלדים זה לא כזאת חוכמה. רוב האנשים שמתחילים SS פה הם שלדים מתים, אלה שנמצאים במשקל תקין עושים לעצמם חיים קלים (אולי בצדק מבחינתם) ועושים תכניות קלות יותר, אן פה מקום להשוואה. לגבי הזיון שכל שהמתאמנים המתקמים המפלצים יותר גדולים - אתה מוזמן להראות לי אנשים לא מוזרקים שיותר גדולים מע1נש, איש הקקה, נירן, רן ואפילו הנחש השמן (למרות שאצלו הכל שומן ל1לז) נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 01-03-11 בשעה 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חמור גארם אתה אה ?
- אם התייחסת למאסה אז תלמד להתנסח ותלמד גם הבנת הנקרא - אנחנו דיברנו על אנשים גדולים, לא שמנים - זה 2 הגדרות שונות. - אז אתה אומר לי ששומן יכול ליצור מומנט ? יש פה תגלית פיזיקלית חדשה.
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() \= לא רציתי שזה מה שיהיה מהנושא שפתחתי, ואף אחד גם ככה בקושי עזר לי פה
לזה שכן, וביקש את התפריט: בוקר: קפה סנדוויץ עם גבינה לבנה 2 יוגורט 0.5 ליטר חלב בית ספר: 2 לחמניות אחת עם גבינה ואחת עם גבינה צהובה ( או 2 פסטרמה) צהריים: פתיתים\פסטה\אורז\קוסקוס (צלחת) ושניצל\חזה עוף\המבורגר אחרי אימון גביע גבינה , 2 פרוסות לחם 0.5 ליטר חלב ערב: חביתה 4 ביצים (חלמון 1 ) סלט לפעמים טוסט\טונה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני | 007noob007 | תזונה ותוספים | 4 | 02-02-11 14:51 |
אחוז שומן. | Epidemic | תזונה ותוספים | 6 | 26-05-10 08:50 |
אחוז שומן | altasaf | גלריות הגולשים | 5 | 13-07-09 17:03 |
אחוז שומן | באזיר | גלריות הגולשים | 22 | 13-10-08 13:07 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |