|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב כבר כמה חודשים ובדרך כלל בימי שישי בערב אני קצת חורג מהתפריט ואני אוכל 2 ארוחות בארוחה אני אוכל דג חריף ושותה הרבה מים אני מפרק בארוחה הזאת איזה ליטר של מים בטעמים שאני קם למחרת אני מגלה שעליתי קילו !! איך אני מאזן את הנוזלים שלי בגוף ? אני לא נותן גם מספיק שתן ביחס למה שאני מכניס , הדבר שעוד יותר מעצבן שאני במשך כל השבוע יורד קילו ובשבת מחזיר אותו בחזרה כמובן שאני יודע שזה נוזלים אבל זה מעצבן אותי
אגב מים בטעמים זה בסדר לשתות במהלך החיטוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() זה יורד תוך יום יומים זה שטויות
למרות שאתה צריך באופן קבוע לעשות העמסות זה תלוי בתפריט שלך ואיזה דיאטה אתה עושה אבל באופן כללי העמסה זה דבר מאוד חשוב בחיטוב תלוי כמה קלוריות יש במים בטעמים אני בחיטוב כרגע חי על דיאט ספריט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני לא עושה העמסות בתפריט שלי יש לפחות 100 גרם פחמימות אז זה בסדר הבעיה שהנוזלים האלה לא יורדים תוך יום יומיים אני למעשה מוריד כמעט שוב את הקילו הזה במשך כל השבוע והופ סוף שבוע ואני עוד פעם עולה קצת .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() אחי תנסה לשתות תשתן שלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() למה אתה מתעסק בקקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כי זה מרגיז ואני לא יורד ככה במשקל ולא מתקדם אני חושב שהמאזן שלי בגוף משחק כל הזמן ואני לא יודע מה לעשות עם זה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שכאילו אני מוריד שומן אבל עולה קצת בנוזלים אבל ההיקף של הבטן לא משתנה כ'כ ואני כאילו לא רואה תוצאה אתה מבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה הערך של המים? | maaw | תזונה ותוספים | 7 | 22-10-08 10:17 |
מישהו טעם את המים המוגזים של מי עדן? | Antonator1 | תזונה ותוספים | 1 | 21-10-07 21:25 |
אבקה עם המים | Desperado | תזונה ותוספים | 4 | 12-07-07 10:13 |
חשיבות המים באימונים... | -Shalev- | תזונה ותוספים | 3 | 20-06-07 18:45 |