![]() |
איך לאזן את המים בגוף
אני בחיטוב כבר כמה חודשים ובדרך כלל בימי שישי בערב אני קצת חורג מהתפריט ואני אוכל 2 ארוחות בארוחה אני אוכל דג חריף ושותה הרבה מים אני מפרק בארוחה הזאת איזה ליטר של מים בטעמים שאני קם למחרת אני מגלה שעליתי קילו !! איך אני מאזן את הנוזלים שלי בגוף ? אני לא נותן גם מספיק שתן ביחס למה שאני מכניס , הדבר שעוד יותר מעצבן שאני במשך כל השבוע יורד קילו ובשבת מחזיר אותו בחזרה כמובן שאני יודע שזה נוזלים אבל זה מעצבן אותי
אגב מים בטעמים זה בסדר לשתות במהלך החיטוב ? |
זה יורד תוך יום יומים זה שטויות
למרות שאתה צריך באופן קבוע לעשות העמסות זה תלוי בתפריט שלך ואיזה דיאטה אתה עושה אבל באופן כללי העמסה זה דבר מאוד חשוב בחיטוב תלוי כמה קלוריות יש במים בטעמים אני בחיטוב כרגע חי על דיאט ספריט |
לא אני לא עושה העמסות בתפריט שלי יש לפחות 100 גרם פחמימות אז זה בסדר הבעיה שהנוזלים האלה לא יורדים תוך יום יומיים אני למעשה מוריד כמעט שוב את הקילו הזה במשך כל השבוע והופ סוף שבוע ואני עוד פעם עולה קצת .
|
אחי תנסה לשתות תשתן שלך..
|
למה אתה מתעסק בקקה?
|
כי זה מרגיז ואני לא יורד ככה במשקל ולא מתקדם אני חושב שהמאזן שלי בגוף משחק כל הזמן ואני לא יודע מה לעשות עם זה .
|
ציטוט:
לנושא:למה אם אתה עך 100 גרם פחמימה לא צריך העמסה? בכל חיטוב גם אם אתה על 200 גרם צריך פשוט התדירת משתנה, ובכלל 100 זה גם דל עדין |
ציטוט:
זה שאתה מוריד משקל ומאבד נוזלים אלה תופעות נלוות. |
אני יודע שכאילו אני מוריד שומן אבל עולה קצת בנוזלים אבל ההיקף של הבטן לא משתנה כ'כ ואני כאילו לא רואה תוצאה אתה מבין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ