|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כדורסל ועכשיו אני כבר חודש מתאמן גם בחדר כושר בתוכנית ss והגעתי למשקלים טובים(סקוואט 70 דדליפט 70 בנץ 50)
ועכשיו הבנתי שהתוכנית לא כל כך משתלבת עם הכדורסל והחלטתי לעשות ab ואני לא יודע איזה תרגילים להכניס לכל יום אם תוכלו לעזור לי אני ישמח... לוח הזמנים שלי במשך השבוע: יום ראשון-חדר כושר וכדורסל(לרוב כדורסל לפני אוכל ארוחה ויורד לחדר כושר) יום שני-אימון כדורסל יום שלישי -חדר כושר יום רביעי-אימון כדורסל יום חמישי-אימון כדורסל יום שישי-חדר כושר יום שבת-חופש כל היום(פעם בחודש +- יכול להיות שיהיה משחק כדורסל כי דוחים או משהו לא תמיד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מכמה התחלת שהגעת אחרי חודש למשקלים כאלה נמוכים בss? ובאמת התוכנית לא מסתדרת עם כל כך הרבה אימוני כדורסל מאוד קשה להתאושש ...אני מציע לך לא משנה איזה תוכנית ab שתבנה להכניס בה סקוואט דדליפט ובנץ' שאלה תרגילי יסוד בתור אימון רגליים וחזה...מעבר לזה מתח לגב ומילטרי פרס לכתפיים גם כדאי..וכל החרטה הרגילה יד קדמית אחורית וכל זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין כאילו אחרי חודש הייתי צריך להגיע ל100 קילו?(כאילו משקל בסקוואט וזה...) יש איזה תוכנית או משהו שאתה יכול לעזור לי לבנות ?... *ואפשר להגיע לאחלה תוצאות תוך כדי כדורסל כאילו חדר כושר וכדורסל בכללי המטרה שלי היא לעלות במסה והשתפר בכוח ובכדורסל מבחינת ניתור וזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נתתי לך תרגילים בעבר לשיפור ניתור, תעשה אותם...
בכל מקרה שלד צדק כדי לעלות במאסה ולהשתפר בכוח אתה צריך להתאמן באוףסיזן מאד יהיה לך קשה לאכול כמות קלורית מספיקה בשביל לגדול בזמן העונה ולהתאושש בשביל אימוני כוח ועליה במסה. בקשר לאימוני אתלטיקה ושיווי משקל זה אין בעיה לעשות בזמן העונה ד"א איפה אתה משחק? איזה ליגה זאת ומה התפקיד שלך? ובן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כמו ששלד אמר
תחכה לסוף העונה ותעשה ss זה תוכנית שתחזק אותך כרגע אין מי יודע מה לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סוף העונה זה בחופש הגדול חודשים ללא כדורסל...
עכשיו יש לי חודש חופש ממשחקים כי יש פגרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לאדע מה אפשר לעשות בחודש
עד שתלמד את הטכניקה של התרגילים יקח לך חודש... תשאל את השלד ואת moo הם משחקים פוטבול שאיך הם מתאמנים באוף סיזן |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך יעוץ לגבי בחירה של תכנית אימונים.. | blind sniper | אימונים | 3 | 25-08-09 15:26 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
תוכנית אימונים(עזרה וביקורת) | Blabla144 | אימונים | 18 | 30-03-08 14:11 |
עזרה|תוכנית אימונים | extremeboy | אימונים | 3 | 23-03-08 11:10 |
בקשר לכדורסל | tomshi18 | אימונים | 11 | 17-10-07 01:35 |