|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברים שלום אני טס לארה"ב ל3-4 חודשים לטיול/חברים.
כמובן שפיתוח גוף עבורי הוא חלק בלתי נפרד אבל על חלומות לא מוותרים. אני בוודאות יודע שלא יהיה לי הרבה זמן לעשות ספורט, אם בכלל, והאוכל הוא לא תמיד הכי מזין, לפעמים יהיו טיולים ארוכים. רציתי להתייעץ איתכם, איך ניתן לחזור לארץ לאחר תקופה של טיול ללא ירידה חזקה במסה- אם זה בעזרת תוספים וכד'. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שתחזור לארץ, תחזור לתזונה טובה ותוכנית טובה ולאט לאט תחזיר את מה שאיבדת, זה לא לוקח הרבה זמן, ממש לא.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אל תסע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדיוק באותו מצב כמוך אחי,מפחד נורא לצאת מהשיגרה בשביל הטיול בחו"ל,בסופו של דבר צריך לדעת לשלב את החיים ואת התחביבים שלנו ולדעת לפעמים לוותר על האימונים והתזונה לטובת דברים אחרים.
אני מאמין שתוכל לחזור לאימונים לאחר הטיול והנזק יהיה מזערי,אתה תתאושש ותחזור לעצמך צ'יק צק.. תהנה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() שריר זה לא מרגרינה, סע ותהנה, אני מאמין שייצא לך לעשות שם מספיק פעילות גופנית - בין אם זה יהיה בחדר הכושר או מחוצה לו.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש מחנה קיץ של 7 שבועות. פשוט תשמור על מאזן קלורי נטראלי,ואתה תחזור לעצמך מהר (זיכרון שריר).
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה כדאי על מנת להאט את קצב פירוק השריר? איזה תוספים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כלום חבל על הכסף
תאכל מספיק חלבון וקלוריות עם ממש בא לך תעשה קצת שכיבות שמיכה/מתח/מקבלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() גם לי יש קייטנה, מסתדרים אין מה לעשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק להתעסק בחרא לך תטוס לחו''ל תהנה תזיין ותחזור תתאמן כמו גדול מה אתה מתעסק בקקה?
יש זיכרון שריר אל תדאג !
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() פיתוח גוף זה לא הכל בחיים, במיוחד כשאתה לא מקצוען בכלל...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק להתעסק בחרא,וסע להנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לך תתאמן בגולד'ס ג'ים פעם אחת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() כל עוד תאכל בסבבה ולא בהסחפות ג'אנק כל יום כל היום מבטיח לך מנסיון שמה שתאבד יהיה ממש מזערי.
לא צריך להתאמן ולא כלום לך תעשה חיים אחי תחזור לפה ותחזור לאימונים חרטה ברטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בכל ארה"ב אין חדר כושר?? ויש לך 3-4 חודשים לא תמצא 5-6 שעות בשבוע בשביל אימון?
בכל אופן, תשמור על הזנה טובה ופעילות גופנית סדירה (גם אם זה כפיפות בטן, מתח, שכבות סמיכה..) והכי חשוב, תהנה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולכן, לך להנות, פיתוח גוף זה לא הכל בחיים אתה צריך גם לדעת להנות כשתחזור לארץ תחזור לשגרה! תהנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואמרתי שהוא לא חייב (יכול לעשות פעילות קלה) ובסוף הכי חשוב להנות מהטיול.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה: שמירה על המפרקים ביחס לעליה במסת שריר | partouch | פציעות ספורט | 2 | 18-11-10 16:17 |
מי פה מתאמן בגו אקטיב ת"א (וויצמן) ויכול לתת לי הערות לטכניקה של סקוואט? | Jueizk | פורום אימוני כוח | 7 | 14-10-10 12:43 |
שמירה על מסת שריר וחיטוב במקביל | Makover | תזונה ותוספים | 3 | 07-06-09 14:32 |
בתחילת השינוי - המטרה שרפת שומנים ו.שמירה על שריר | -maor- | אימונים | 3 | 08-10-08 16:37 |
שמירה על מסת שריר | comp 1 | תזונה ותוספים | 2 | 20-05-08 11:54 |