ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-01-11, 19:12   #1
North
חבר פעיל

הסמל האישי שלNorth

ברירת מחדל כמה שאלות

1. אדם שמן שמתחיל להתאמן ורוצה לסיים עם מאסת שריר גבוהה וחטוב כמו שצריך, קודם צריך להיפטר מהשומן שסוחב עליו או שישר מתחיל לעבוד על פיתוח מאסת שריר?
2. חבר טוב שלי במכון כבר חודש, ושקל את עצמו בתחילת החודש ובסוף והוא אשכרה ירד 2 קילו. הבחור לא שחיף, גם לא סומו. הקטע הוא שהוא נשאר אותו אחוז שומן, ככה שמשהו במאסת השריר שלו נפגעה אם ככה..מה זה אומר? שהוא לא אכל מספיק? או שיכול להיות סיבות אחרות? כי הוא אמר לי שהוא אכל עד שלא היה לו אוויר ושזה לא הגיוני
3.אם עושים מתח ובמתח העלייה של הגב היא לא ישרה, אלא חצי עיגול כזה (יעני כשעולים מידיים נעולות למעלה, אז יש אנשים שהתרגיל שלהם ממש ממש ישר ויש אנשים שעושים מן קשת כזאת כשהם עולים. תנועת העלייה עצמה היא קשתית). אז זה קריטי אם זה קשתי? אם לא הבנתם אני אעלה סרטון.פשוט אני עושה ישר ישר וחבר טוב עושה קשתי כזה וסיקרן אותי אם זה יעיל באותה המידה או שזאת טכניקה שגויה.
4.מה יקרה אם אני אתאמן ולא אוכל מספיק? מה יקרה לגוף? נפח השריר ירד? אני ארד במשקל?
5. איזה אחד ענק מהמכון שלי אמר לי שהשריר יכול "לזכור" מה עשה פעם וכך אם לא התאמנת הרבה זמן והגוף שלך כבר לא נראה כמו פעם ההתאוששות מהמנוחה הארוכה שלקחת תהיה ממש קצרה כי השריר זוכר איך הוא היה פעם. נשמע לי הזוי לגמרי ורציתי להיות בטוח שזה לא נכון. אם זה נכון אז טוב ללמוד דברים חדשים

תודה מראש על התשובות
North מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-11, 04:15   #2
GSP
חבר פעיל

הידע שלי די בסיסי אבל אני אנסה לענות לך כי אני רואה שאפחד לא הגיב
1.אם הוא שמן והמטרה שלו זה להיות חטוב ושרירי רצוי שייפטר מהשומן קודם אבל בחיטוב חכם ומאוזן כדי שיאבד כמה שפחות מאסת שריר ולאחר מכן יתחיל עלייה במאסה על אחוז שומן נמוך יחסית.
2.המשקלים במכונים מזייפים בסטייה של עד ל4% ותלויים במיליון משתנים כמו נוזלים מתי אכלת לפני השקילה ואפילו קפאין ששתית באותו יום אז אל תייחס להם יותר מדי חשיבות.
3.לפי מה שהבנתי מהתיאור שלך אז תנועת העליה הישרה היא הטכניקה הנכונה לעשות מתח אני חושב שההקשתה נובעת מתנופה וסיבוב של הידיים על המוט.
4.תלוי עד כמה לא תאכל מספיק אם תישאר ניטרלי על הbmr שלך אתה פשוט לא תגדל והאימון לא יהיה ממש אפקטיבי אם תאכל פחות מזה אתה תרזה ולא תגדל ואפילו תאבד קצת מאסה כי אתה מתאמן ומוציא יותר אנרגיה ואם אתה עושה תרגילים מורכבים ומעלה משקלים בהם אבל לא אוכל יש אופציה שתיפצע גם,בכל אופן כדי לגדול צריך לאכול.
5.לשריר אין זכרון פיזי זה מסובך ואני לא רוצה סתם להטעות אני רק יודע שלשריר יש תאים עצביים שקולטים דפוסי פעולה מסויימים של אימון ומסתגלים אליהם ובהתאם אם חזרת להתאמן אחרי הרבה זמן יהיה לך קל יותר לחזור למשקלים ולנפח שהפסקת בהם
GSP מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה